| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi ...a vi gejovi pitanje u Društvo forumu; kako znate da je on djeva? da ga nije primio ili stavio? jel ima koja caka da se zna za ... |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...a vi gejovi pitanje Pa ja, kad osjetim da je netko "iz miljea" ti obično volim iskreno pitati... dečki su većinom iskreni, pa kažu odma... znaju da će ovom drugom to imponirati, što ima šansu biti prvi... a mi smo ti ful otvoreni... ´naš. Nego... jesi ti djevac?? :trep_trep
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...a vi gejovi pitanje A teme li ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,552
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...a vi gejovi pitanje A pazi ko pita...... ![]() Sigurno bi ga osjetio a sram ga je reći da je djevac ili bi ga opet osjetio a hoće se prodat ko djevac.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: ...a vi gejovi pitanje kažeš mu da prdne i ako se čuje PRRRRRRRR onda je djevac a ako dođe pfff onda nije
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: ...a vi gejovi pitanje da, otkad sam kod tebe čuo pfff pitao sam se što to znači ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: ...a vi gejovi pitanje ja i dalje prdim ko čoek ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:18.