| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi ...a vi gejovi pitanje u Društvo forumu; Pa da - ko homoseksualni čoek......... |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: ...a vi gejovi pitanje jes ti to prdnuo, ništa nisam čuo?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...a vi gejovi pitanje da ali to mozhe prevariti..recimo kad te zajebavaju plinovi...grah itd... to zna prevariti..ja mislim da je tu fora s dlachicama.. ako su skurene uokolo onda nije na virgin mobile mrezhi |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: ...a vi gejovi pitanje Citat:
hmm.. da provjeris dlacice mozas zavirit na jel.. to mjesto.. sto bi i tebe ucinilo gay-em, barem u ocima drugih ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| tvrdoglava curica foruma | Re: ...a vi gejovi pitanje Citat:
![]() no eto pošto sam ja cura i nisam gay hvala bogu,ne bi ti znala odgovoriti na to pitanje a jel se ti planiraš ...... znaš već šta,s nekim dečkićem pa nas to pitaš ili?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: ...a vi gejovi pitanje Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.