| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi visoki muški glas=a BIG turn-off? u Društvo forumu; evo, teme mi samo naviru.... zanima me ova situacija: cure, vidite savršenog muškog, ono, lip, zgodan...i priđe ... |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | visoki muški glas=a BIG turn-off? evo, teme mi samo naviru.... zanima me ova situacija: cure, vidite savršenog muškog, ono, lip, zgodan...i priđe on vama (jeeiiii), kad ono ultrazvuk izađe iz usta....WTF??? ja se odma oladim, a vi?
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: visoki muški glas=a BIG turn-off? znam jednog takvog decka, ali je jako drag i simpa, bar koliko ga ja znam.. i prvi put kad je progovorio bilo mi je malo cudno, da ne kazem smijesno.. ali naviknes se s vremenom.. postoje i gore stvari od toga ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: visoki muški glas=a BIG turn-off? ko i mene ultrahighvisokofrekventni glasovi nekih zena....vise lici na cijuk misa a ne na ugodni zenski glas....naravno da bi me taj glas malo odbio...mislim na zene da neb` bilo...al valjda se da popravit...jedna noc nastimavanja u krevetu bi trebala rijesit stvar... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,721
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visoki muški glas=a BIG turn-off? Tip je otkaz dobio i jedva ga primili na radio........ ![]() Legendarno je kada tip sa visokim ce se ide derat......... ![]() Pa onaj falset zna nastat..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: visoki muški glas=a BIG turn-off? ma nije problem u cijuku tom nek kad se uzbude....bili m ili z....onda nema qraja ubijanju mojih usiju....a tak su osjetljive...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 705
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visoki muški glas=a BIG turn-off? ajmeee, taj lik je legendaaa...ko se nebi zavalio na takav glas, ahahahahahhahaha
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
![]() |
| Tagovi: glas, mus ki, turn off, visoki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.

znam, ali ovo mene odma spusti