Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Vjera nevjera u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: vatra kako misliš krivog? pa onda mu daš nogu i budeš s drugim.... Dam mu nogu ako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-04-07, 14:31   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 352
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto
Re: Vjera nevjera

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
kako misliš krivog? pa onda mu daš nogu i budeš s drugim....
Dam mu nogu ako ga prevarim,i shvatim da nije pravi,jer da je ne bi mi palo na pamet da ga prevarim....uglavnom,tak to kod mene ide
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 14:42   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

a u periodu od kada počneš pomišljati na drugog do kada budeš s njim ne shvaćaš da nije pravi?
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 15:03   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-10-06
Godina: 20
Poruka: 619
Lucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
u redu je ako se partneri tako dogovore... ali raditi nekome nesto iza ledja nije samo nevjera, nego laganje, nepostivanje, nadopuni_sam...
šta ako se tako dogovore?? da je varanje ok? meni su takve veze bolesne i to definitivno ne kužim niti ne odobravam...
THE SEX
Lucia je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 18:08   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 106
fear me se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
u redu je ako se partneri tako dogovore...
dogovore da se prase okolo dok su u vezi???????????
Ocito ja zivim u nekom krivom vremenu?!?!?!?!?!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-07, 18:26   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-02-07
Poruka: 315
Jur@ se izdvaja iz maseJur@ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: .keskin. Pogledaj Poruke
Evo gledam na Sanji, to jest slušam jer gledam u monitor kompa, tema o vjeri

a jesi ti malo peder?
Sanja...kaj poslije je Oprah?
Star 05-04-07, 18:30   #16 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,329
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

nek rade ko šta hoće, al meni je to nepojmljivo
Odgovori sa citatom
Star 06-04-07, 10:04   #17 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,256
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: Lucia Pogledaj Poruke
šta ako se tako dogovore?? da je varanje ok? meni su takve veze bolesne i to definitivno ne kužim niti ne odobravam...

slazem se
Odgovori sa citatom
Star 06-04-07, 11:34   #18 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-05-06
Godina: 25
Poruka: 531
grim se izdvaja iz mase

ma bolje ostavit tu osobu koju imas namjeru varat, nego se dovodit u takvu situaciju. jer na kraju UVIJEK netko ispadne povrijedjen...a najcesce ih bude vise...
Odgovori sa citatom
Star 06-04-07, 12:57   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,627
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ni meni one tzv. slobodne veze nisu jasne.......to nije niti ljubav, a poštovanje još manje.....kako se možeš puknut s nekim i onda nakon toga svom dečku/curi doći i grliti ju i.....ma fuj
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-07, 13:24   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 21
Poruka: 6
malecka_na se izdvaja iz mase

mene je dečko prevario prije par tjedana,još uvijek se osječam totalno jadno!nisam mogla vjerovati da je to napravio....mislim da je vjera,povjerenje najbitnija stvar u vezi,jer ako ti laže onda je u stanju sve napraviti...
malecka_na je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vjera vjernost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113