| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Vjera nevjera u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: malecka_na mene je dečko prevario prije par tjedana,još uvijek se osječam totalno jadno!nisam mogla vjerovati ... |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Vjera nevjera Citat:
A da ne budeš baš sve na njega svalila, mislim krivicu oko prevare, malo se zapitaj, koliko si ti pridonjela tome da se to dogodi, ili si isto tako to mogla spriječiti, osim ako tip nije neki lažnjak.... ali onda si sama kriva, biće da biraš krive tipove... bez uvrede![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() | Re: Vjera nevjera N ti bokca, šta se ti pališ... nisam mislio ništa loše... nego da je za prevaru/svađu uvijek potrebno dvoje... jer neke stvari znam iz osobnog iskustva... ali situaciju treba sagledati na ispravan način... ili je možda samo tvoj ispravan... ako je tako onda......... jer se nemam namjeru sa tobom pretjerivat!!!!!!!!!!! Žiška!!!!!!!!!!Zadnji Uredio Wamp : 07-04-07 u 23:52. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjera nevjera Citat:
ja stvarno loše djelujem na ljude ![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
![]() | Re: Vjera nevjera Citat:
Pa ja nemrem bilivit, nisam mislio da bi tako nešto mislila o meni.... ja da varam.... nema šanse.... mislim jesam.... ali sad ma neeeemmaaaa šaaanseeeee!!!! ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vjera vjernost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:05.

A da ne budeš baš sve na njega svalila, mislim krivicu oko prevare, malo se zapitaj, koliko si ti pridonjela tome da se to dogodi, ili si isto tako to mogla spriječiti, osim ako tip nije neki lažnjak.... ali onda si sama kriva, biće da biraš krive tipove... bez uvrede

N ti bokca, šta se ti pališ... nisam mislio ništa loše... nego da je za prevaru/svađu uvijek potrebno dvoje... jer neke stvari znam iz osobnog iskustva... ali situaciju treba sagledati na ispravan način... ili je možda samo tvoj ispravan... ako je tako onda.........
Ma ne brini se, već sam ti oprostio kad sam vidio temu koju si otvorila.........