| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Volim te! u Društvo forumu; Na nekoliko jezika Vjerujem da niste znali na ovima... Danska: Jeg elsker dig Irska: Taim ingra leat Rumunjska: Te iubesc ... |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,838
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Volim te! Na nekoliko jezika ![]() Vjerujem da niste znali na ovima... Danska: Jeg elsker dig Irska: Taim ingra leat Rumunjska: Te iubesc Portugal: Te amo Finska: Rakastan sinua Filipini: Mahal kita Bugarska: Obicham te Nizozemska: Ik hou van jou Makedonija: Te sakam Turska: Seni Seviyorum Mađarska: Szeretlek Indija: My tumse pyaar kartha hun Havaji: Aloha wau ia 'oe Poljska: Kocham Cie (A vidi filipinaca, odmah pređu na stvar )
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Volim te! evo još nekih.. Albanski: Te dua ili Te dashuroj Arapski: Ana Behibek (dečko curi) ili Ana behibak (cura dečku) Bangladeški: Ami tomake valobashi Bengalski: Aami tomaake bhaalo baashi Bolivijski (Quechua): Qanta munani Bugarski: Obicham te Kambođanski: Kh_nhaum soro_lahn nhee_ah Kineski: Ngo oi ney (Kantonski) Wo ai ni (Mandarinski) Kreolski: Mi aime jou Češki: Miluji te Ekvaadorski Quechua: Canda munani Engleski: I love you Estonski: Mina armastan sind Etiopljanski: ewedishalew Finski: ("Ma") rakastan sinua Francuski: Je t'aime Njemački: Ich liebe dich Grčki: S'ayapo Hawajski: Aloha wau ia oi Hindi : Mai tumase pyar karata hun Islandski: Eg elska thig Indonezijski: Saya cinta padamu Talijanski: Ti amo Japanski: Kimi o ai shiteru Koreanski: Dangsinul saranghee yo Lao: Khoi hak jao Latinski: Te amo Latvijski: Es tevi milu Mađarski: Szeretlek Makedonski: Sakam te Malayski (Indonezija) : Saya cintakan kamu Nizozemski: Ik hou van je Norveški: Jeg elsker deg Pakistanski: Mujhe tumse muhabbat hai Poljski: Kocham cie Samoanski: Ou te alofa outou Španjolski: Te amo Swahili: Nakupenda Švedski: Jag a"lskar dig Tahićanski: Ua here au ia oe Turski: Seni seviyorum Vietnnamski: Anh ye^u em Zulu: Mena tanda wena
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 16-06-07 u 12:04. |
| | |
![]() |
| Tagovi: volim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:35.

)