| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše u Društvo forumu; Svaka emocija u coveka izaziva reakciju. Ona je uzitak, ali isto tako i praznjenje nakon uzitka u vidu ispustanja raznoraznih ... |
| | #101 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-07-07 Godina: 45
Poruka: 12
![]() | Re: volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše Svaka emocija u coveka izaziva reakciju. Ona je uzitak, ali isto tako i praznjenje nakon uzitka u vidu ispustanja raznoraznih glasova, krika, vriska, stenjanja, dahtanja, mrmljanja ili jednostavno jakog uzdisanja. Ako toga izostane, partner moze poverovati da je partnerica nezadovljna, iako ravnopravno ucestvuje u sexualnoj igri, sto moze znaciti i da se folira. No, i zvuci koji izlaze iz nje mogu biti foliranje. Dobar partner ce znati sto je od toga. Meni je uistinu uzitak da ne cujem tisinu. |
| | |
| | #103 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše Znao sam da nisam jedini koji voli gledati kak se debele cure penju uz stepenice ![]() O tom je riječ kaj ne ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše Cure su sramezljive,suzdrzavaju se,nevole biti glasne,vikati prostote!To je strasno uzbudjujuce i napaljujuce!Svi to vole,te uzdahe,stenjanje uzdisanje,samo dobro rece kolegica,da li tu ima glume kod nekih cura? Imao sam jednu,koja kad se zanese govori svasta,prostote,uzdise,stenje!Bila mi je zelja to i snimiti,te zvukove!Mobitelom sam i uspio to snimiti,a kad je bila jednom malo popita,dopustila mi je da je snimim! Da li je tada glumila,jer je znala da snimam,neznam! Ali i briga me,govorila je bas tako kao i obicno kad smo se sexali! I zvucalo je uvjerljivo,bila je kao obicno u zanosu,tako da se nebi reklo da bas glumi,i bila je puno hrabrija jer je popila! I sad se najezim kad se sjetim prostih rijeci,i poslusam nekad tu snimku!![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dahtanje, stenjanje, uzdisanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:33.

Cure su sramezljive,suzdrzavaju se,nevole biti glasne,vikati prostote!To je strasno uzbudjujuce i napaljujuce!Svi to vole,te uzdahe,stenjanje uzdisanje,samo dobro rece kolegica,da li tu ima glume kod nekih cura?