| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše u Društvo forumu; Pa kako znaš da su iznad prosjeka ako nisi probala previše? A sad sam se sjetio - ti si bambina_ ... |
| | #41 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše Pa kako znaš da su iznad prosjeka ako nisi probala previše? A sad sam se sjetio - ti si bambina_ koja neprekidno otvara ove seksualne teme... samo je bilo pitanje vremena kad ćeš spomenut snove o crnačkim kitama Ali, da se vratimo na pravo pitanje - stenješ li, dahćeš, uzdišeš, urlaš ili možda plačeš? Ili sve zaredom? |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-06 Lokacija: zagreb
Poruka: 233
![]() | Re: volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše Citat:
pa ajmo rec iznad nekog hrvatskog prosjeka..... a dali stenjem...urlam....pa radim sve sto mi u tom trenutku dode...ponekad i grizem i udaram.... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,098
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše Citat:
Aha.. a zato si ti i otvorila temu o "sado-mazo" pa ti si neka opasna cura - trošiš isključivo natprosječne čune i naginješ ka agresivnosti... Hmmm... dooobro... ne bih te želio naljutit ![]() | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-05
Poruka: 187
![]()
__________________ jebem li ti miša | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
dogovoreno.....nadam se da si u dobroj kondiciji...... ![]()
__________________ Boriti se za mir znači kao jebati se za nevinost! Kad je bal,nek se onda i princeza yebe | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
jel grebeš i zabadaš nokte po leđima??? To je prava stvar! a za velike kite...hmmmm....šta je tebi iznad prosjeka?? preko 18 npr?? Ak je preko 21-onda ok...ak ti netko utrpa recimo 23-25-RESPECT ja znam neke cure da im je i 22 bilo previše...nisu htjele do kraja ga unutra![]() | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
jel grebeš i zabadaš nokte po leđima??? ovisi koliko je dobar..... a iznad prosjeka bi bilo tu negdje recimo iznad 19 do 22...sta sam ja probala.... za dalje neznam....
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-06
Poruka: 212
jel si ti to mjerila ili je to onak "od oka" : Ima jedna izreka: Velik, veči, taman!!!![]() | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
neke sam izmjerila....nekima sam vjerovala na rijec...a neke od oka..... DOBRO...ovak ispada da ih je bilo brdo.... : : ![]()
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: volite li kada cura stenje, dahće i uzdiše A jebo vas... ludilo ste bolesni eacecuj... svakoj trebi odgovara drugacija velicina... neke vole malog, da mu se mogu smijat... ![]() neke ne biraju a neke nece s tobom u krevet ako nemas PREKO 20inace... nek radi sta hoce samo nek ne suti i zuri u strop
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
![]() |
| Tagovi: dahtanje, stenjanje, uzdisanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:44.

: Ima jedna izreka: Velik, veči, taman!!!

eace