Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 27

"We were on a break!"

Raspravljate o temi "We were on a break!" u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Kultna rečenica iz Prijatelja . Tko zna, zna. Tko ne zna, nije ni bitno. Uglavnom, priča ide ovako. Bio sam ...

Starter
    Datum registracije
    04-02-10
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

"We were on a break!"

Kultna rečenica iz Prijatelja. Tko zna, zna. Tko ne zna, nije ni bitno.

Uglavnom, priča ide ovako. Bio sam s tom jednom curom oko godinu dana. Prekinuo sam s njom. Bilo je teško, i meni i njoj. Čuli smo se većinu vremena (jednom i vidjeli), što nije bila najnormalnija stvar koja se mogla napravit. Njoj je bilo jako teško, meni isto, htio sam pričat s njom. Sebično od mene. Po njenim porukama i postovima (oboje smo članovi jednog drugog foruma) dalo se za zaključiti kako je i ona tužna zbog svega, periodično me i mrzila zbog toga što sam ju ostavio, ali ono što sam ja dobivao su bili -ovi i sl.

Jedne večeri smo se sreli vani i bila je užasna prema meni. Pitao sam ju je li bila s kim, rekla je da nije. Nakon nekog vremena, pitala je mene jesam li ja što radio, na što sam rekao da sam tu večer primio dvije cure za dupe (eto, bez razloga, plesale su ispred mene) i podivljala je. Opet me pitala jesam li siguran da sam SAMO to napravio. Potvrdio sam i pitao ju je li ona. Rekla je da je. Nakon par sekundi je rekla da se šali. Takav scenarij se pojavio par puta. Totalno cimanje. Ali nije o tome tema. Uglavnom, otpratio sam ju doma, ona je zatvorila vrata svog stana, ja sam držao još svoj kaput, a onda mi je rekla da je zabrijala s jednim tipom. Popizdio sam. Ne samo jer je to napravila, nego jer mi je i lagala i cimala me, mučila.

Sad, ono što mene zanima je, budući da sad opet pokušavamo nešto, je li moj bijes normalan? Čini mi se da joj ne mogu oprostiti to. Kad smo skupa i ležimo i zajebavamo se, sve je super, ali moram potisnut tu činjenicu. Kad god je se sjetim, mrzim ju. Mislim, prošlo je 3 tjedna tad od prekida, skoro cijelo vrijeme smo se čuli, a ona je brijala s nekim drugim tipom vani. Kaže da je bila pijana, da je bilo na kratko, da ne znači ništa i da se micala od njega, ali to mi ne znači ništa. Htjela me pobrisat s njim. Nebitno što nije uspjela. MOGLA je to napravit. Ja sam u to vrijeme bio totalno u kurcu i nije mi palo na pamet bilo šta s nekom drugom curom. A imao sam prilike. Kako bi se reklo: "looks like you've moved on pretty fucking quick". I smeta me to, užasno. Kad god pričamo nešto, a ona krivo zabrije, ja joj kažem "ma, zabrijala si", a onda se sjetim doslovnog značenja toga, kako je FAKAT zabrijala i sve mi ode u kurac.

ZNAM da nije prevara jer nismo bili skupa, ali je li nešto što napraviš prema nekom koga navodno voliš? Tako brzo? Ne znam je li to moj ego hiperreagira ili sam normalan, ali nekako mi se čini da ne mogu preći preko toga. Biste li vi mogli?

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Re: "We were on a break!"

E tu si u krivu stari. Ti mozes okolo svrljat a ona nemoze? Ne ide to tako...
    Ti si s njom prekinuo i to je nju ocito dosta povrijedilo, kako si rekao niste u vezi sad a i ti si njoj nabio na nos da hvatas neke zenske za rit.

Nemozes sad od nje ocekivat da se ponasa ko da je u celibatu i da ti bude vjerna do groba i trci za tobom stalno.

Dal je normalno biti ljut? Makar nema razloga i nema logike bit ljut, da, normalno je jer je takav muski karakter.
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Evo i sam kažeš:
    Citat Pravi autor: praznin Pogledaj Poruke
    Nebitno što nije uspjela. MOGLA je to napravit.
    A ja ti kažem da mi cure ponekada to radimo jer očekujemo da će jednostavno sve nestati: bol, gubitak, praznina... sve, ako ostvarimo neki fizički kontakt sa drugom osobom. Ali ne nestaje niti može nestati.

Jednostavno, dečki i cure drugačije pokušavaju "zalječiti" prekid.

Ne misli da je ona najednom se isključila od emocija jer ziher nije. To je samo, recimo "ženski način riješavanja"... A da joj je stalo do tebe pokazalo je to kaj ste skupa o5. Pokazao si da ti je stalo. Da nisi, gurno bi je dalje u to... Prijeđi preko toga i oprosti.

Ne zato kaj ste bili prekinuli. Već zato kaj njene emocije nisu ni bile nestale.
    stupid is as stupid does

Starter
    Datum registracije
    04-02-10
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Radanus Pogledaj Poruke
    E tu si u krivu stari. Ti mozes okolo svrljat a ona nemoze? Ne ide to tako...
    Ti si s njom prekinuo i to je nju ocito dosta povrijedilo, kako si rekao niste u vezi sad a i ti si njoj nabio na nos da hvatas neke zenske za rit.
    Ali stvar je u tome da nisam švrljao. Dvije-tri cure su plesale ispred mene i mog društva, to je bio jedan dodir po svakoj i gotovo, zajebancija. Bez ikakve namjere za nešto više. I nisam joj ja nabio ništa na nos, nego me ona pitala jesam li radio što tu večer. Samo sam iskreno odgovorio, jer smo inače imali jako iskren odnos.
    Nemozes sad od nje ocekivat da se ponasa ko da je u celibatu i da ti bude vjerna do groba i trci za tobom stalno.

Dal je normalno biti ljut? Makar nema razloga i nema logike bit ljut, da, normalno je jer je takav muski karakter.
    Nije toliko stvar ljutnje, koliko razočaranja. Kao da se posrala po svemu s tim. Jesam posredno ljut zbog toga, ali to nije primarna emocija. Ljut sam jer sam razočaran u nju. Da je tako brzo uspjela napravit takvo nekakvo sranje iako smo se zapravo stalno čuli i međusobno si tugovali. Razočaranje je puno dublje od ljutnje, meni.

Starter
    Datum registracije
    04-02-10
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
    A ja ti kažem da mi cure ponekada to radimo jer očekujemo da će jednostavno sve nestati: bol, gubitak, praznina... sve, ako ostvarimo neki fizički kontakt sa drugom osobom. Ali ne nestaje niti može nestati.
    Pa to. Dok sam ja razmišljao cijelo vrijeme i preispitivao svoju odluku, bio na mukama, onda je HTJELA da sve nestane: bol, gubitak, praznina. Osjećam se kao idiot zbog toga. Jer dok sam ja razmišljao, ona je imala tuđi jezik u ustima.
    Jednostavno, dečki i cure drugačije pokušavaju "zalječiti" prekid.
    Ne bih rekao, zapravo. Rekao bih da postoji razlika između onih koji ŽELE zaliječiti prekid i onih koji ne žele. Ja nisam htio, jer sam bio na sto muka i jer nisam bio siguran. Ona je htjela. To me povrijedilo.
    Ne misli da je ona najednom se isključila od emocija jer ziher nije. To je samo, recimo "ženski način riješavanja"... A da joj je stalo do tebe pokazalo je to kaj ste skupa o5. Pokazao si da ti je stalo. Da nisi, gurno bi je dalje u to... Prijeđi preko toga i oprosti.

Ne zato kaj ste bili prekinuli. Već zato kaj njene emocije nisu ni bile nestale.
    Nisam baš siguran oko ove emotivne komponente. Da sam ja to uspio, to bi sigurno govorilo nešto o mojim emocijama. Ali tako nešto mi nije ni palo na pamet. Bio sam previše depresivan da mi padne na pamet.

Ne znam, užasno je teško. Osjećam lupanje srca u vratu i non stop sam živčan kad se sjetim toga. Toga da usne koje ljubim nisu samo moje. Nego su u prekidu/"prekidu" bile i nečije tuđe. I imam osjećaj, trenutno, da bih se posrao sam po sebi kada bih prešao preko toga. I ona i ja imamo ekstremne stavove oko varanja, laganja, sranja u vezi. Mislio sam da oni vrijede i kad nisi u vezi. Ali, ispada da je ona drugačija osoba kad nije u vezi. A ja imam izbor želim li bit s takvom osobom ili ne. Jer mi se čini da je tek sad pokazala svoje pravo lice.

Inače, cura ima f60.3, iliti borderline personality disorder, pa je pitanje što PRAVO LICE jest.

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Sad pada pitanje dal je to ona uopce napravila ili ti je samo tako rekla da te malo napravi ljubomornim i da ti digne zivac jer si ga ti njoj dogo s one dvije zenske.

A i ak je zabrijala, opet je to napravila zbog tebe da te nazivcira a ne jer zeli to lika.

Tako da bi trebao prec preko toga nije to nista strasno da se sad svijet srusi.
    Uglavnom vi jos uopce niste prekinuli po meni. Mozda sluzbeno ali ste jos uvijek skupa u tvojim i njenim ocima.
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Kaj ima, poremećaj ličnosti? Ti to ozbiljno ili... ?

Uglavnom, slažem se sa Radanusom...
    stupid is as stupid does

Starter
    Datum registracije
    04-02-10
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Sad pada pitanje dal je to ona uopce napravila ili ti je samo tako rekla da te malo napravi ljubomornim i da ti digne zivac jer si ga ti njoj dogo s one dvije zenske.
    Ma ne ne, napravila je. Priznala je u onoj anegdoti kad me dovela u svoj stan, zaključala, pa mi rekla. Sigurno je to napravila.
    A i ak je zabrijala, opet je to napravila zbog tebe da te nazivcira a ne jer zeli to lika.
    Nije to napravila zbog mene jer tad 3 dana nismo bili u kontaktu. I nismo ni mislili bit, čini mi se. Napravila je to potpuno neovisno od mene. Ona tako kaže. Isto tako kaže da je iskrena, pa uzmimo da je to tako. Napravila je to jer je bila jadna, glupa, očajna, jer je mislila da će joj bit bolje. Njene riječi.
    Tako da bi trebao prec preko toga nije to nista strasno da se sad svijet srusi.
    Uglavnom vi jos uopce niste prekinuli po meni. Mozda sluzbeno ali ste jos uvijek skupa u tvojim i njenim ocima.
    Prekinuli smo u 12. mjesecu. Nakon 3 tjedna se desilo to i još neka sranja, pa smo sad prije tjedan dana odlučili pokušati ponovno. Ali zbilja nisam siguran mogu li preć preko tog. Jednostavno se osjećam - jadno. I užasno mi je žao zbog tog, jer kad smo skupa nam je lijepo. Doduše, moram se kontrolirat da se ne sjetim tog što je napravila, a to nikako nije dobro, jer ću jednog dana puć i napravit sranje, što ne želim.
    Kaj ima, poremećaj ličnosti? Ti to ozbiljno ili... ?

Uglavnom, slažem se sa Radanusom...
    Da, ozbiljno.

Radanusu sam odgovorio, krive su mu pretpostavke, jako krive. Ispravio sam ih.

Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

A gle, ak te to tako zamara onda znaš i sam kaj ti je najbolje.

stupid is as stupid does

Starter
    Datum registracije
    04-02-10
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

A gle, ak te to tako zamara onda znaš i sam kaj ti je najbolje.

A, tako izgleda.

Nadao sam se da je netko prošao nešto slično, netko stariji i iskusniji, koji će mi pojasnit na emotivnoj razini zašto sam u krivu i jesam li uopće, ali valjda je to tako - ako mi toliko smeta....

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku