| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Za Ancksunamun u Društvo forumu; ne vjerujem , koja je ona lazljivica ja ju poznam , Ancksunamun - mariamagdalena , svetlana il vec kako . kog zanima vise nek se ... |
| | #103 (permalink) |
| charolastra | Re: Za Ancksunamun Odgovor je da se osobne stvari ne smiju iznositi na forumu!!!! Ako imaš što riješiti sa njom koristi pm ili neke druge načine a ovako nešto ne želim više vidjeti!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #104 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,129
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za Ancksunamun Baš si partibrejker........ ![]() Možda se neki stvorček oće osvetiti za torturu....... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #105 (permalink) |
| charolastra | Re: Za Ancksunamun To je ozbiljna stvar a ne zajebancija, šta da se javi netko tko te pozna i počne iznositi prljavo rublje? Ne bi ti bilo svejedno mislim. Možda ti se sad čini zabavnim ali postavi tako stvari
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #107 (permalink) |
| charolastra | Re: Za Ancksunamun A zašto se ti osjećaš pozvanim nama otkrivati istine? Ako se želi predstaviti kao domina ili što već zašto to tebi smeta? Ozbiljno mislim da ovom nije mjesto tu i na svako iznošenje osobnih stvari biti ćeš pozdravljen! Ako želiš normalno pisati na forumu izvoli i dobrodošao, ako ne zbogom I da, isključi caps lock
| | |
| | #108 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Za Ancksunamun Ona je za nas osoba kakvom nam se predstavlja. Svi mi stvaramo neku sliku na forumu o sebi i to nije zabranjeno, a slika može biti, i često je, plod fantazija. Mene ne zanima njen prljavi veš, a vjerujem ni druge forumaše, samo me zanima njena reakcija s obzirom na osebujnost koju posjeduje. Slažem se s daidžom da privatne stvari ne treba stavljati javno na forum bez odobrenja osobe o kojoj se radi. Vjerujem Ivice da nemaš loše namjere, ali poslušaj savjet.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za Ancksunamun Citat:
ovdje se misli na osobne i intimne stvari forumaša koji nisu javne osobe ![]()
__________________ Zadnji Uredio fat_boy_slim : 23-12-07 u 21:18. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:59.