| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Za Ancksunamun u Društvo forumu; Baš, heheh... |
| | #12 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Za Ancksunamun Citat:
Stvarno se danas čovjek ne smije izraziti svojim riječima. Odmah neka cenzura. Uništiti tako lijepu sliku. Nečuveno!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za Ancksunamun ne podnosim celulit!!! imam 20 godina i stvarno ne bi sebi dozvolila da ga u ovim godinama ima. radije se zdravije hranim, pijem punoooo vode i svaki dan vježbam! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Za Ancksunamun I moram još malo prigovarati cenzuratoru. Zar nisi mogao umjesto tog ružnog četverokuta, pravokutnika staviti nekakav romb malo tamnije boje (crne npr.) ili jače izduženi oval (uspravno postavljen, da ne bude zabune) iste crne boje? ![]()
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Za Ancksunamun Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... | |
| | |
![]() |
« zaljubljenost
|
Jebene poze »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |