Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi za cure & ponižavanje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: slay drago mi je da ti je "smisno".....

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-04-07, 18:59   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,666
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima
Re: za cure & ponižavanje

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
drago mi je da ti je "smisno"..

-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-04-07, 20:37   #22 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,399
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ma kaj je ovo ovdje??? Sve ovdje uvažene damice i nijedna neće da prizna? A stvarno!

E ja jesam i to dosta davno. Za jednim tipom sam slinila i bio mi je super zgodan i njami-njami i ne znam ni ja što već, a on me nije šljivio ni 5%. Okej, imala sam 17 godina i bila sam kao neka "bivša" od njegovog prijatelja ali ruku na srce- tip me jednostavno ignorirao. Čak sam mu i slala par SMS-ova na koje je totalno hladno napisao "Pusa i tebi" i to je to.
I sretnem ja njega prije par mjeseci i priđe on... "Bok, bok... bla, bla, bla, bla.... mogli bi na kavu" i ja onako mrtvo hladno kako je i on meni znao "Ne, mislim da to nije pametno"
Sve se okrene, samo kaj je malo duže trebalo.

I da, više nema ni "Z" od onog zgodnog.

Eto ja nisam dama, ako mi se netko sviđa, pokušat ću sve.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 15:27   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,666
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

ne smatram se uvaženom damicom, ali jednostavno u opisu mog karaktera tome nema mjesta i bok......tko mi vjeruje ok, a tko ne......ni ne treba
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 22:56   #24 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,399
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
ne smatram se uvaženom damicom, ali jednostavno u opisu mog karaktera tome nema mjesta i bok......tko mi vjeruje ok, a tko ne......ni ne treba
Ajd.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 23:56   #25 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,281
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ne znam, ja sam uvik igrala na kartu - vidi , ne šljivim te 2%- i palilo je.
E sad, da nisam vidila kako mi prijateljice trce za nekim tipovima , mozda bi i ja to radila jer nebi znala kako to jadno izgleda.
A i one su to radile samo u osnovnoj skoli, posli su oni trcali za njima,kad su im hormoni opasno udrili u glavu.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 00:00   #26 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,331
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Meni se sviđao jedan dečko kad sam imala 15-16, i bio je stariji dosta.. i kako sam primjetila da me uvijek gleda mislila sam da se i ja njemu sviđam, i nagovorila sam prijateljicu koja ima stariji glas da ga nazove i da se predstavi kao ja.. i ja došla ispred njegovog ulaza, i kad je vidio da dolazi neka balavica mlađa 15 godina od njega samo se nasmiješio i rekao kako sam slatka ali da sam premlada za njega, i to je to.. nisam ga ganjala, dovoljno mi je poniženje bilo što me odbio stariji dečko to je jedini, prvi i zadnji puta da sam ja ikad napravila prvi korak... mislim u tom smislu...
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 08:22   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,499
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

slala sms-ove, cekala ga kad smo se trebali naci, nadala se da ce biti nesto jer je on uvijek bio dvosmislen - i nista nije bilo, ja popizdila, okrenula se svojim putem, nasla normalnog decka kad nakon pol godine salje on meni sms kao jel imam decka... odyeb... nakon mjesec dana opet... odyeb... nakon 2. mj. opet... odyeb... i tako kroz cijelu godinu svakih mjesec-dva slao mi je "ja_sam_se_predomislio" sms-ove vratila sam mu 10 puta vise odyeba nego sto sam ih dobila od njega
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-04-07, 18:43   #28 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 224
tree_hill_girl se izdvaja iz mase
Exclamation Re: za cure & ponižavanje

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
pitanje za cure,

da li ste se ikad ponižavale radi frajera, trčale za njim, tlačile ga iako vam je davao do znanja da vas ne šljivi ni 2%
hmmmm...ja san po tom pitanju jako posebna...my friends su baš takve a ja san previše srameŽljiva da hodam po svijetu okolo i sramotin se... ja više volim skrivat ko mi se sviđa... nego dat na radio ko je to ... lol... eto ja sramežljiva... znači odgovor na ovo pitanje je NEEEEEEEE
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 21:54   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 346
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Mislim da u životu svake žene postoji takva situacija (postoje iznimke)
Meni se dogodilo,ali sada shvačam da nije bio vrijedan moje pažnje a ni truda!
To se zove odrastanje...šta ćeš,samo mogu reći gdje mi je pamet bila
Takvi likove se ne pamte,ostaju u lošem sjećanju...tak da bilo pa prošlo
A da je bilo drugačije...
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 17:43   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Kad se meni frajer sviđa uvijek se pravim da m i ide na živce i uvijek se šalim na njegov račun itd. na tuđe oko čega se slažemo i uvijek upali
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, ponizavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114