| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi za cure & ponižavanje u Društvo forumu; Vidim da je ovo tema za zene,pa eto pozdrav djevojke,cure,zene!Trce zene za frajerima ako imaju ono ... |
| | #41 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 193
![]() | Re: za cure & ponižavanje Vidim da je ovo tema za zene,pa eto pozdrav djevojke,cure,zene!Trce zene za frajerima ako imaju ono nesto sto cure vole!Sto je to ono zavisi od cure!Svaka nesto voli na decku,trcale su i zamnom,ali danas mislim da cure mogu birati,imaju ponuda i previse,svi bi htjeli nesto od cure,zasto bi onda trcale za nekim,kad mogu biti s nekim tko hoce,bok!![]() |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: za cure & ponižavanje Citat:
Nisam ja trčala za nekim dečkom u bukvalnom smislu te reči ali sam dok smo bili zajedno zelela da mu budem sve i najbolja ali uvek je posle toga kontraefekat! To pričam ako je pogrešna osoba pored tebe! Pre nego što smo se smuvali išla sam namerno na neka mesta (kafiće) samo zbog njega, iako nikad do tada nisam tamo odlazila ali sam sve to radila da bih ga videla, razgovarala sa njim itd! Ali to spada u one klinačke ljubavi one slepe ljubavi kad ne vidiš ništa što može da ti stane na put, ne vidiš stvari onakve kakve jesu već preuveličavaš,i kad ti drugi govore svakakve stvari o njemu a ti ipak ideš po svom....Ne znam, možda grešim kad kažem da nema devojke koja nije to iskusila,ali nikad ne reci nikad....
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: za cure & ponižavanje Hm, nisam trčala za frajerom, ali da sam znala slati poruke i trudit se, a onda skužit da me ne jebe ni 5%, to mi se desilo, ali iskreno obično brzo skužim o čem se radi pa se ne ponižavam i ne sramotim, ak hoće dobro, a ak ne, ima ih koji hoće
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #45 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: za cure & ponižavanje Citat:
![]() Citat:
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: za cure & ponižavanje bas sam to htjela napisat nikad ne reci nikad,,er kad se zaljubis ko blento manji si od makovog zrna i to vise nisi ti,skuzis da si ful pao s visine zbog nekog debila.....al kad saznas da je debil vec je kasno ali sve je to sladak zivot i slatka sijecanja....zato cure ne razmisljajte puno nego slusajte srce...pusa |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, ponizavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:04.

Vidim da je ovo tema za zene,pa eto pozdrav djevojke,cure,zene!Trce zene za frajerima ako imaju ono nesto sto cure vole!Sto je to ono zavisi od cure!Svaka nesto voli na decku,trcale su i zamnom,ali danas mislim da cure mogu birati,imaju ponuda i previse,svi bi htjeli nesto od cure,zasto bi onda trcale za nekim,kad mogu biti s nekim tko hoce,bok!