| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zabranjena ljubav u Društvo forumu; Ne, ne radi se o seriji... Riječ je o stvarnom životu... Da li je netko imao iskustvo zabranjene ljubavi...i ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-08 Lokacija: Zagreb Godina: 33
Poruka: 42
![]() | Zabranjena ljubav Ne, ne radi se o seriji... Riječ je o stvarnom životu... Da li je netko imao iskustvo zabranjene ljubavi...i da li su one uvijek osuđene na propast???
__________________ Loving you is heaven, missing you is hell... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabranjena ljubav Da, postoji tema.... A da li su takve ljubavi osudjene na propast? Ne mora da znaci, neki parovi se izbore za ljubav, al' mogu da izgube na drugoj strani (mnogi roditelji su prekinuli svaki kontakt sa svojom decom jer su sa nekim 'zabranjenim',...sto je po meni uzasno)...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-06-08 Lokacija: zürich
Poruka: 5
![]() | Re: Zabranjena ljubav i ja mislim da je u ratu i ljubavi sve dozvoljeno...i ako je ljubav prava da ona na kraju pobjedi pa i ako je zabranjena.....znam slucaj gdje su se roditelji odrekli kcerke jer joj je decko srbin bio a otac bio branitelj u ratu....ali se ona udala za njega...samo roditelji je nisu prihvatili ni danas.....i jos jedan slucaj izmedu starijih ljudi...ona je udovica i bila je u vezi sa tim covijekom a on ima 4 djece....i kad je ozenio najmladjeg sina rekao je zeni da ode kod ove....iako su u godinama gdje ih dosta kaze nema ljubavi....ocito da je ljubav ili nesto drugo pobjedilo..... osobno ja nevjerujem da bih se borila za zabranjenu ljubav ako bih time povrijedila druge osobe.....naravno sve ovisi o situaciji....i branila bih ljubav od roditelja,prijatelja,bivsih cura......ali da on ima zenu i djecu....i da se ja borim sa njima....nevjerujem da bih ikad mogla tudu djecu uciniti sirotima i bez oca.... ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter | Re: Zabranjena ljubav Citat:
__________________ teneo danaos et dona ferentes... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabranjena ljubav joj napokon je prestali priakzivati i sad vi izazivate vraga...joj..tam je jedino nada supach fensi densi kull sa dva L
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter | Re: Zabranjena ljubav Citat:
kompa, izgleda da si na krivoj temi...ili nikad nisi slično doživio....
__________________ teneo danaos et dona ferentes... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav, zabranjena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.