Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zabranjena ljubav u Društvo forumu; Ne, ne radi se o seriji... Riječ je o stvarnom životu... Da li je netko imao iskustvo zabranjene ljubavi...i ...

Star 29-06-08, 21:56   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-08
Godina: 33
Poruka: 42
Sharon2 se izdvaja iz mase
Zabranjena ljubav

Ne, ne radi se o seriji...
Riječ je o stvarnom životu... Da li je netko imao iskustvo zabranjene ljubavi...i da li su one uvijek osuđene na propast???
Odgovori sa citatom
Star 29-06-08, 22:56   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Zabranjena ljubav

postoji tema.. u teens il usamljena srca.. ne da mi se trazit..
Star 30-06-08, 06:55   #3 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,532
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Da, postoji tema....

A da li su takve ljubavi osudjene na propast? Ne mora da znaci, neki parovi se izbore za ljubav, al' mogu da izgube na drugoj strani (mnogi roditelji su prekinuli svaki kontakt sa svojom decom jer su sa nekim 'zabranjenim',...sto je po meni uzasno)...
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 07:34   #4 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Oci_boje_duge

Datum registracije: 29-06-08
Poruka: 5
Oci_boje_duge se izdvaja iz mase

i ja mislim da je u ratu i ljubavi sve dozvoljeno...i ako je ljubav prava da ona na kraju pobjedi pa i ako je zabranjena.....znam slucaj gdje su se roditelji odrekli kcerke jer joj je decko srbin bio a otac bio branitelj u ratu....ali se ona udala za njega...samo roditelji je nisu prihvatili ni danas.....i jos jedan slucaj izmedu starijih ljudi...ona je udovica i bila je u vezi sa tim covijekom a on ima 4 djece....i kad je ozenio najmladjeg sina rekao je zeni da ode kod ove....iako su u godinama gdje ih dosta kaze nema ljubavi....ocito da je ljubav ili nesto drugo pobjedilo.....

osobno ja nevjerujem da bih se borila za zabranjenu ljubav ako bih time povrijedila druge osobe.....naravno sve ovisi o situaciji....i branila bih ljubav od roditelja,prijatelja,bivsih cura......ali da on ima zenu i djecu....i da se ja borim sa njima....nevjerujem da bih ikad mogla tudu djecu uciniti sirotima i bez oca....
Oci_boje_duge je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 19:30   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 29
Poruka: 24
ssiljan6 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ssiljan6

Citat:
Pravi autor: Oci_boje_duge Pogledaj Poruke
i ja mislim da je u ratu i ljubavi sve dozvoljeno...i ako je ljubav prava da ona na kraju pobjedi pa i ako je zabranjena.....znam slucaj gdje su se roditelji odrekli kcerke jer joj je decko srbin bio a otac bio branitelj u ratu....ali se ona udala za njega...samo roditelji je nisu prihvatili ni danas.....i jos jedan slucaj izmedu starijih ljudi...ona je udovica i bila je u vezi sa tim covijekom a on ima 4 djece....i kad je ozenio najmladjeg sina rekao je zeni da ode kod ove....iako su u godinama gdje ih dosta kaze nema ljubavi....ocito da je ljubav ili nesto drugo pobjedilo.....

osobno ja nevjerujem da bih se borila za zabranjenu ljubav ako bih time povrijedila druge osobe.....naravno sve ovisi o situaciji....i branila bih ljubav od roditelja,prijatelja,bivsih cura......ali da on ima zenu i djecu....i da se ja borim sa njima....nevjerujem da bih ikad mogla tudu djecu uciniti sirotima i bez oca....
... ako je nokome suđeno onda je suđeno ako nije možeš se ostaviti na trepavice i okrenuti svijet naopako, dati sve od sebe ...propasti će...
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 21:58   #6 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

joj napokon je prestali priakzivati i sad vi izazivate vraga...joj..tam je jedino nada supach fensi densi kull sa dva L

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-08, 22:13   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-06-08
Godina: 29
Poruka: 24
ssiljan6 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ssiljan6

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
joj napokon je prestali priakzivati i sad vi izazivate vraga...joj..tam je jedino nada supach fensi densi kull sa dva L
,,,,,,,,,,,,,,,
kompa, izgleda da si na krivoj temi...ili nikad nisi slično doživio....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ljubav, zabranjena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113