| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zakaj trebe ne vole tolko oralni u Društvo forumu; dajte ljudi, sta ste zapeli za jadnog tonija-d! vidim nije vam najdrazi, pa nema veze sa je novi na ... |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
![]() ![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni dajte ljudi, sta ste zapeli za jadnog tonija-d! vidim nije vam najdrazi, pa nema veze sa je novi na forumu! mozete mu dat koji normalan odg. a ne samo smijanje i sprdanje ! zao mi ga gledat, sta got pita smijete mu se : |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-12-06 Godina: 26
Poruka: 96
![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni po mom iskustvu to ti ovisi od osobe do osobe(nije bas sad ne znam kako veliko). vecina cura ti to voli, hmmm kriva rijec, obozava. sam kaj si ti valjda naletio na bas te koje to ne vole...cudno za napisati ali imam frenda koji ne voli lizati :/ ali eto zato valjda kazu da je svaka osoba individua..
__________________ Tko mi stvarno moze reci kada sanjam a kada sam budan? |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni A da ti prestanes otvarati teme u vezi seksa?? ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #27 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni eh, svašta čut na ovom forumu! next topic će biti o tome da su trebe zapravo frigidne i ništa bez ugašene lampe!
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni Evo, pitaj koju oce ti popusiti, pa ces vidjeti sta ce reci... ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni ma i ako neće na kraju je nekako nagovoriš.... imao sam ja jednu koja nije htjela pa sam joj nasrao sve i svašta, još ubaciš malo humora, pa ono ajde probaj samo jednom i sl fore il nesto drugo sto ti padne na pamet, u svakom slučaju nemaš šta izgubit... |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni Citat:
![]() ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure sex, oralni sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

a ne samo smijanje i sprdanje
: