| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zakaj trebe ne vole tolko oralni u Društvo forumu; imaš pravo... ne, pa neznam šta bi joj trebao reć da ti to napravi, stvarno bi trebao napravit neko žeš... |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 897
![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni imaš pravo...ne, pa neznam šta bi joj trebao reć da ti to napravi, stvarno bi trebao napravit neko žešće sranje... i normalno kad ti je mali u tuđim rukama/ustima paziš šta pričaš ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni ja obožavam ali samo ako spolni aparat ne slini i ako je velik cirka 19.bez dlake te ako nema okusa-njami.igrala bi se cili dan.....izbirljiva sam ali uuuuuuuuuuuuu ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni toni ja ne znam otkuda tebi sve te silne informacije, ali.........točan odgovor je: Zabrijo si malo
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Veteran | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni Ti nju lijepo poliži (ako imaš koga uopće polizat ) i onda će ona tebi za uzvrat popušit ![]() Nemreš tražit od nje da ti puši ak ti njoj nećeš jezikom niti blizu pice... ...i peri češće kitu, možda ih smrad odbija
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni Hahaha.....da i to je trebalo uzeti uobzir ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni hmmm... mozda one cure koje nikad nisu probale... pa se ne usude jer misle da neznaju sto trebaju radit ili da se to sto misle napravit nece svidjet... ma gluposti... ugl.. velika vecina kad 1 napravi - ne prestaje ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure sex, oralni sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:09.

imaš pravo...

) i onda će ona tebi za uzvrat popušit