| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zakaj trebe ne vole tolko oralni u Društvo forumu; omajgad, pa zar je ovo jos aktivno...... |
| | #41 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni omajgad, pa zar je ovo jos aktivno...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-07 Godina: 26
Poruka: 23
![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni Tony koji ti ga u kupaoni! Ovaj thread ti i nije toliko trebao!!!! Po svem što se ovdje zbivalo napravio sam jedan zaklučak.... Bara i Malča beru na njivi repu, i odjednom bara išćupa jedan malo veći komad repe te veli: "Malča... ovakvog ima moj TONI!!!" Malča:"Kaj tak velikog???" Bara:"Ma neeeee TAK ZMAZANOG!!!!" |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Banned | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni A ko to kaže da cure ne vole oralac? Osobno,smatram da nema ničeg boljeg nego kad mi dragi počne usnama i nosom prelazit preko još suhe mačkice. Pa kad osjetim kako se vlaži,kako počinje curiti...kad nakon toga počne jezikom ispisivati slova naših imena...kad počne pisat cijele rečenice...šteta što još nikad nisam uspjela "pročitat štivo" do kraja,uvijek me preduhitri orgazam,a ponekad i ne samo jedan. Usput,posebno me pali kad i ja njemu mogu ponešto od toga priuštiti. Uživam kad od "nečeg malog" napravim "nešto veliko",pa onda to veliko opet svojim usnama i jezikom pretvorim u nešto malo... ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni Voliš puhati balone??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni Kul... imam ti ja 200 komada za prodati, ostalo od bratićeve svadbe... mislim, mazno sam... pssst... oš kupiti?? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cure sex, oralni sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:34.