| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zakaj trebe ne vole tolko oralni u Društvo forumu; Jer se zagute dok obrade moju batinu... |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni ne vidim tu problem u curama, već u ddečkim.. s dečkom s kojim sam, i kojeg volim- to mi može predstavljat jedino gušt!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-07 Godina: 30
Poruka: 107
![]() | Re: zakaj trebe ne vole tolko oralni ne znam za druge, ja nisam jos naisao na curu koja mi je rekla da mi ga ne zeli popljugat. to je meni totalno sexy. pogotovo kad me moja draga pogleda svojim plavim okicama i proguta! shit, opet sam se napalio. moram je nazvat... |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure sex, oralni sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.