| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zaljubio se u prijateljicu! u Društvo forumu; naime zaljubio sam se u super frendicu s kojom sam mogao o svemu razgovarati i rekao sam joj to a ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 16
![]() | Zaljubio se u prijateljicu! naime zaljubio sam se u super frendicu s kojom sam mogao o svemu razgovarati i rekao sam joj to a ona nista...rekla je da joj je ovako kak je super...ja rekao dobro valjda ce proci...ali ne prolazi vjerojatno zbog dopisivanja i zbog toga sto je vidim nekoliko puta tjedno...rekao sam joj to i rekao joj da bi se trebao malo distancirati od nje ali sad zalim zbog te odluke...neznam sto da radim...ako se pokusam vratiti na staro opet mislim da me nece proc al opet mi je ovako tesko bez nje... sto a radim... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaljubio se u prijateljicu! Ne poslušaj niti jedan savjet koji će ti dat ekipa s foruma ...Neam pojma, usprkos mojem dr. Phil umijeću. Ali smatram da je bolje da si joj to rekao nego da ćutiš... Ša i kako dalje? Ne znam kako stvari stoje, a i da znam ne bi ti rekao...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaljubio se u prijateljicu! niš... distanciraj se... proći će te... da si imao šanse već bi se neš dogodilo... ako budeš frend s njom, morati ćeš slušati o drugim dečkima i to... i neće ti biti fino...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaljubio se u prijateljicu! Citat:
![]()
__________________ 0-2 | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaljubio se u prijateljicu! makni se od nje, očito te ne želi, što ju prije zaboraviš lakše će ti bit. izađi sa nekim drugim i prestani misliti o njoj.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zaljubio se u prijateljicu! Ja sam imao (ovo nije sad vezano za tebe) šta se cili život samo zaljubljiva u cure i bija im najbolji prijatelj. Na kraju (bile su tri takve platonske veze) je završija na antidepresivima... Savjet: Nemoj da te guze - GUZI!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijateljicu, zaljubio |
« dijete
|
Kako prebolit nekog »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.

...