Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zaljubio se u prijateljicu! u Društvo forumu; naime zaljubio sam se u super frendicu s kojom sam mogao o svemu razgovarati i rekao sam joj to a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-10-07, 22:05   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-03-07
Poruka: 16
borg007 se izdvaja iz mase
Zaljubio se u prijateljicu!

naime zaljubio sam se u super frendicu s kojom sam mogao o svemu razgovarati i rekao sam joj to a ona nista...rekla je da joj je ovako kak je super...ja rekao dobro valjda ce proci...ali ne prolazi vjerojatno zbog dopisivanja i zbog toga sto je vidim nekoliko puta tjedno...rekao sam joj to i rekao joj da bi se trebao malo distancirati od nje ali sad zalim zbog te odluke...neznam sto da radim...ako se pokusam vratiti na staro opet mislim da me nece proc al opet mi je ovako tesko bez nje... sto a radim...
borg007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 22:11   #2 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,459
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: Zaljubio se u prijateljicu!

Ne poslušaj niti jedan savjet koji će ti dat ekipa s foruma ...

Neam pojma, usprkos mojem dr. Phil umijeću. Ali smatram da je bolje da si joj to rekao nego da ćutiš... Ša i kako dalje? Ne znam kako stvari stoje, a i da znam ne bi ti rekao...
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 23:05   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

oženi je boli te briga šta će ona,fratar i kumovi reći..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 23:12   #4 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
oženi je boli te briga šta će ona,fratar i kumovi reći..
ha ha ha...bilo bi smijesno (meni) da se ne osjecam totalno shebano zbog toga...
borg007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 23:18   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: borg007 Pogledaj Poruke
ha ha ha...bilo bi smijesno (meni) da se ne osjecam totalno shebano zbog toga...

sad iskreno,mislim da je pametno to što si reka šta osjećaš prema njoj,sad je na njoj da povuče sljedeći potez..uglavnom ništa izgubio nisi..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 23:36   #6 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
sad iskreno,mislim da je pametno to što si reka šta osjećaš prema njoj,sad je na njoj da povuče sljedeći potez..uglavnom ništa izgubio nisi..

je ako je prijateljstvo nista za tebe onda da...
borg007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 23:39   #7 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,413
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

niš... distanciraj se... proći će te... da si imao šanse već bi se neš dogodilo... ako budeš frend s njom, morati ćeš slušati o drugim dečkima i to... i neće ti biti fino...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 23:45   #8 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: borg007 Pogledaj Poruke
naime zaljubio sam se u super frendicu s kojom sam mogao o svemu razgovarati i rekao sam joj to a ona nista...rekla je da joj je ovako kak je super...ja rekao dobro valjda ce proci...ali ne prolazi vjerojatno zbog dopisivanja i zbog toga sto je vidim nekoliko puta tjedno...rekao sam joj to i rekao joj da bi se trebao malo distancirati od nje ali sad zalim zbog te odluke...neznam sto da radim...ako se pokusam vratiti na staro opet mislim da me nece proc al opet mi je ovako tesko bez nje... sto a radim...
Ubi se!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 23:48   #9 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

makni se od nje, očito te ne želi, što ju prije zaboraviš lakše će ti bit. izađi sa nekim drugim i prestani misliti o njoj.
Odgovori sa citatom
Star 02-10-07, 23:52   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ja sam imao (ovo nije sad vezano za tebe) šta se cili život samo zaljubljiva u cure i bija im najbolji prijatelj. Na kraju (bile su tri takve platonske veze) je završija na antidepresivima...

Savjet: Nemoj da te guze - GUZI!!!!
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: prijateljicu, zaljubio

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113