Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks u Društvo forumu; Potaknuta jednim mojim prijeteljem koji uvijek tvrdi da je zaljubljen, a na kraju se uspostavi da ga ta zaljubljenost drž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-12-07, 23:15   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks

Potaknuta jednim mojim prijeteljem koji uvijek tvrdi da je zaljubljen, a na kraju se uspostavi da ga ta zaljubljenost drži onoliko dugo dok ne prođe druga ženskica u suknjici iznad koljena otvaram temu.

Koji su znakovi da se muškarac zaljubljuje?
Ne mislim na one koji bi upražnjavali samo sex, pa pritom prodaju svakakve finte curama.
Zanimaju znakovi muške zaljubljenosti!

Kako razlikovati muškog koji želi samo seksualne avanture i onog zaljubljenog?
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 23:17   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju
Re: Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks

Nema razlike. Ista stvar.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 23:23   #3 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

pa ti si u duljoj vezi. valjda znaš kako razlikovati..

nego, u čemu je stvar sa suknjom? pretpostavljam da nije problem u okretanju već u trčanju za suknjama i podizanju suknji.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 23:25   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Veli da voli šunkicu

Odkud ja znam, ja sam već toliko u vezi da sam izgubila doticaj sa stvarnošću
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 23:26   #5 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

to si ti malo almodovarove filmove gledala pa zato gubiš dodir?
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 23:44   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,158
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
to si ti malo almodovarove filmove gledala pa zato gubiš dodir?
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 09:40   #7 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Svaki muskarac je lovac na sex, no matter zaljubljen il' ne!
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 10:40   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-01-07
Poruka: 381
vacs se izdvaja iz mase

ne mora znaciti,ja sam zaljubljen u jednu(trenutno bivsa) i nebi sa nijednom u krevet (bezobzira koliko dobra bila) nego sa njom,ali zato sto znam da postoji sansa da mi se bivsa vrati a do tad se mogu strpiti sa sex-om,sto zelim reci je da dok sam zaljubljen u nju (dok mi se ona ne zamjeri) nema sanse da bi leta za drugim! usput ne osjecam svoj penis (imao prometnu pa izgubio osjet od prsa) tako da mi nije cesto sila za sex-om,a prije dok sam jos osjetio nije svejedno bila sila jer sam mogao drkicu baciti tako da svejedno nisam lovio cure radi sex-a,ljubav je bitnija a i sex je ljepsi sa voljenom osobom
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 11:10   #9 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Ne znam, mislim da mi muški sve vezano uz žene gledamo kroz sex.
Obično nam se sviđaju cure koje bi rado stavili pod jaja. Obično više zezam cure koje mi se sviđaju.
Kako znam da sam zaljubljen?!.. Obično po tome što mi je osmjeh stalno na licu, sretan sam kad je vidim, tužan kad je ne vidim, jednostavno to osjećam, a i imam ju potrebu zgrabit i bacit se na nju.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 11:14   #10 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Svaki muskarac je lovac na sex, no matter zaljubljen il' ne!
vjerovala il' ne svugdje postoje iznimke..
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111