Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks u Društvo forumu; Zaljubljen (al stvarno zaljubljen) muskarac kleca koljenima, nesiguran je ili se pravi vazan. On je uvijek gentleman. Tako je bar ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-12-07, 09:15   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 30
Poruka: 63
brainsucker se izdvaja iz mase
Re: Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks

Zaljubljen (al stvarno zaljubljen) muskarac kleca koljenima, nesiguran je ili se pravi vazan. On je uvijek gentleman.

Tako je bar bilo s muskarcima koji su bili zaljubljeni u mene. Ustvari ih je jako malo. Svi oni drugi su mi lagali da su zaljubljeni jer su me htjeli kao dar u krevetu, samo onaj koji je bio istinski zaljubljen, njemu to nije bilo vazno. Ljubav nas je grijala, tako da nismo ni primijetili da je nasoj ljubavi stigao kraj.

Jos i danas na njega puno mislim.
Star 16-12-07, 12:06   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Zaljubiti i voljeti su dva različita pojma.
Zaljubljenost je prolazna, a ljubav je puno dublji i intezivniji osjećaj. Naravno ova dva pojma su usko povezana i jedan prethodi drugome, ali nisu ista.
Ako je netko zaljubljen, ne znači da njegove misli, reakcije, u smislu sexualnog ne može pokrenuti neka druga osoba. To je sasvim prirodna i normalna reakcija. Zaljubljenot, privlačnost, pa time sex i strast mogu imati veze jedno sa drugim, ali i ne moraju. Sexualni nagon je osjećaj koji može biti potpuno odvojen od osjećaja zaljubljenosti, proizašao iz potrebe da se zadovolje prirodni sexualni nagoni

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 15:11   #23 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-10-07
Godina: 17
Poruka: 67
Los ucenik se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Zaljubiti i voljeti su dva različita pojma.
Zaljubljenost je prolazna, a ljubav je puno dublji i intezivniji osjećaj. Naravno ova dva pojma su usko povezana i jedan prethodi drugome, ali nisu ista.

Potpuno se slazen.
Da nesto dodan muskarac kad je zaljubljen svaku curu pogleda bila ona u minici ili u skafanderu tek da bi dosa so zakljucka da je ono sto on vec ima bolje.
Los ucenik je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 19:28   #24 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,243
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Dobro jel' zaljubljenost ako netko gleda curu na način da mu je toliko draga i sve... i da je voli i da od te dragosti ne može zamisliti seks sa njome iako ga želi ali se ne može zamisliti da sa njome spava...

Dok recimo na ulici vidi neku curu i kaže ono "uf, kako bi jebo ili slično" a ne osjeća ništo prema njoj...
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 19:33   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-06-07
Poruka: 178
sabo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku sabo

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Svaki muskarac je lovac na sex, no matter zaljubljen il' ne!
morat ću te razočarat
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 06:31   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 2,214
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

ne znam za druge al mogu reć za sebe.

ovak ja kad sam zaljubljen postajem sladunjav iznad prosjeka(i to volim)! želim čim više vremena provodit s tom curom i stalno se ljubit s njom!! kad sam zaljubljen ko da postanem opsjednut sa davanjem poljubaca! jedna pusa tu jedna pusa tu....i tak u nedogled! i da nije mi bitno čim prije uskočit joj u gaće! i to će doć s vremenom, a vremena ima! joj volim kad sam zaljubljen!!

daj sad se hoću zaljubit!! sad sam u bedu!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 11:00   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-07
Godina: 19
Poruka: 550
vacs se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku vacs

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Dobro jel' zaljubljenost ako netko gleda curu na način da mu je toliko draga i sve... i da je voli i da od te dragosti ne može zamisliti seks sa njome iako ga želi ali se ne može zamisliti da sa njome spava...

Dok recimo na ulici vidi neku curu i kaže ono "uf, kako bi jebo ili slično" a ne osjeća ništo prema njoj...
potpisujem

Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
ne znam za druge al mogu reć za sebe.

ovak ja kad sam zaljubljen postajem sladunjav iznad prosjeka(i to volim)! želim čim više vremena provodit s tom curom i stalno se ljubit s njom!! kad sam zaljubljen ko da postanem opsjednut sa davanjem poljubaca! jedna pusa tu jedna pusa tu....i tak u nedogled! i da nije mi bitno čim prije uskočit joj u gaće! i to će doć s vremenom, a vremena ima! joj volim kad sam zaljubljen!!

daj sad se hoću zaljubit!! sad sam u bedu!

i ovo potpisujem

stvarno su decki u pravu
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 14:24   #28 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
So ... hoćeš reći - zaljubljeni muškarac u svojoj savršenoj ženici vidi ideal , sveticu ... pa onda s njom i ne želi sex .... jer svetice su za majke i uzorne supruge , a kurve za sex?
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 14:41   #29 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
vjerojatno jest ali u tom slučaju - ne valja mu posao. ajd' ti (ne ti, malik, nego općenito)opravdaj ženi da je ne možeš zadovoljiti jer je previše voliš. 'ne bih te jeb'o, samo bih te gled'o'..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 14:43   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
'ne bih te jeb'o, samo bih te gled'o'..
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113