| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks u Društvo forumu; Zaljubljen (al stvarno zaljubljen) muskarac kleca koljenima, nesiguran je ili se pravi vazan. On je uvijek gentleman. Tako je bar ... |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-12-07 Lokacija: Nedohvatljiva Zvijezda Godina: 30
Poruka: 63
![]() | Re: Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks Zaljubljen (al stvarno zaljubljen) muskarac kleca koljenima, nesiguran je ili se pravi vazan. On je uvijek gentleman. Tako je bar bilo s muskarcima koji su bili zaljubljeni u mene. Ustvari ih je jako malo. Svi oni drugi su mi lagali da su zaljubljeni jer su me htjeli kao dar u krevetu, samo onaj koji je bio istinski zaljubljen, njemu to nije bilo vazno. Ljubav nas je grijala, tako da nismo ni primijetili da je nasoj ljubavi stigao kraj. Jos i danas na njega puno mislim.
__________________ |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks Zaljubiti i voljeti su dva različita pojma. Zaljubljenost je prolazna, a ljubav je puno dublji i intezivniji osjećaj. Naravno ova dva pojma su usko povezana i jedan prethodi drugome, ali nisu ista. Ako je netko zaljubljen, ne znači da njegove misli, reakcije, u smislu sexualnog ne može pokrenuti neka druga osoba. To je sasvim prirodna i normalna reakcija. Zaljubljenot, privlačnost, pa time sex i strast mogu imati veze jedno sa drugim, ali i ne moraju. Sexualni nagon je osjećaj koji može biti potpuno odvojen od osjećaja zaljubljenosti, proizašao iz potrebe da se zadovolje prirodni sexualni nagoni
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Re: Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks Citat:
Potpuno se slazen. Da nesto dodan muskarac kad je zaljubljen svaku curu pogleda bila ona u minici ili u skafanderu tek da bi dosa so zakljucka da je ono sto on vec ima bolje. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks Dobro jel' zaljubljenost ako netko gleda curu na način da mu je toliko draga i sve... i da je voli i da od te dragosti ne može zamisliti seks sa njome iako ga želi ali se ne može zamisliti da sa njome spava... Dok recimo na ulici vidi neku curu i kaže ono "uf, kako bi jebo ili slično" a ne osjeća ništo prema njoj...
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks ne znam za druge al mogu reć za sebe. ![]() ovak ja kad sam zaljubljen postajem sladunjav iznad prosjeka(i to volim)! želim čim više vremena provodit s tom curom i stalno se ljubit s njom!! kad sam zaljubljen ko da postanem opsjednut sa davanjem poljubaca! jedna pusa tu jedna pusa tu....i tak u nedogled! i da nije mi bitno čim prije uskočit joj u gaće! i to će doć s vremenom, a vremena ima! joj volim kad sam zaljubljen!! daj sad se hoću zaljubit!! sad sam u bedu! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #27 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks Citat:
Citat:
i ovo potpisujem stvarno su decki u pravu
__________________ ...u raju je lijepo...ali u paklu je ekipa... AMD Athlon 64 X2 5200+ 2x 3.0GHz/4GB DDR2 Kingston/GeForce 8600GTS 256MB GDDR3/HDD 820GB | ||
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks So ... hoćeš reći - zaljubljeni muškarac u svojoj savršenoj ženici vidi ideal , sveticu ... pa onda s njom i ne želi sex .... jer svetice su za majke i uzorne supruge , a kurve za sex?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks Citat:
ajd' ti (ne ti, malik, nego općenito)opravdaj ženi da je ne možeš zadovoljiti jer je previše voliš. 'ne bih te jeb'o, samo bih te gled'o'.. ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: Zaljubljen muškarac Vs. lovac na seks
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:48.

morat ću te razočarat

ajd' ti (ne ti, malik, nego općenito)opravdaj ženi da je ne možeš zadovoljiti jer je previše voliš. 'ne bih te jeb'o, samo bih te gled'o'..