Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zaljubljenost u Društvo forumu; koliko se ljudi trebaju poznavat da bi se zaljubili.jel moguce upoznat nekog i drugi dan bit za teleban ko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-05-08, 17:36   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-12-07
Poruka: 11
miorisid se izdvaja iz mase
Question zaljubljenost

koliko se ljudi trebaju poznavat da bi se zaljubili.jel moguce upoznat nekog i drugi dan bit za teleban ko magarac ili to rade samo ocajni?
miorisid je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 17:40   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-05-08
Godina: 27
Poruka: 73
johany se izdvaja iz mase
Re: zaljubljenost

Sve je moguće, pa i to iz očaja
Star 11-05-08, 17:47   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 221
-cool girl- se izdvaja iz mase

A ja isto mislim da je to iz ocaja,ili ima vam ljudi koji se zaljubu odmah na prvi pogled..
-cool girl- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 17:51   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

zas bi bilo iz ocaja? nikad vas nitko nije toliko privukao da cijeli drugi dan (i ostale dane) ne mozete izbacit iz glave? pfffhh nemate pojma sto propustate
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 20:32   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 899
carica se izdvaja iz masecarica se izdvaja iz masecarica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
zas bi bilo iz ocaja? nikad vas nitko nije toliko privukao da cijeli drugi dan (i ostale dane) ne mozete izbacit iz glave? pfffhh nemate pojma sto propustate

potpuno se slažem, joooj, da mi je opet to osjetiti....
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 20:41   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 20
Poruka: 1,417
Sahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono neštoSahataba ima ono nešto

dogodi se to i sto je najbolje kad najmanje ocekujes
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 20:48   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 28
Poruka: 340
croabc se izdvaja iz mase

Ja sam samo jednom bio ono ludo zaljubljen, kada sam imao 12-13 godina. To je ko mentalna bolest, stalno ti je ta osoba napameti, kada je vidiš, srce ti počne lupat, opsjednut si njome.
croabc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 21:49   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 3,607
white devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono neštowhite devil ima ono nešto

...i za nekima ti stalno srce lupa kad ih vidis, bez obzira s kim si! I hate it! na neke ljude uvek trzamo...a nismo zaljubljeni, al' jednostavno ima nesto u njima...

zaljubljenost se granici sa zaslepljenoscu, ljubav je sasvim nesto drugo, a i jebes ljubav ako te bar malo ne zaslepi!

Dakle, moguce je, bar na nekoliko dana...
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 07:49   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,833
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: croabc Pogledaj Poruke
Ja sam samo jednom bio ono ludo zaljubljen, kada sam imao 12-13 godina. To je ko mentalna bolest, stalno ti je ta osoba napameti, kada je vidiš, srce ti počne lupat, opsjednut si njome.
joooj pa te ta osoba nes pita, a ti crven ko paprika i jos mucas ko budala i onda bubnes neku glupost pa se ubijes cijeli dan nakon toga kako mozes bit tako glup ahh te godine...
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 22:30   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 20
Poruka: 299
bruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
...i za nekima ti stalno srce lupa kad ih vidis, bez obzira s kim si! I hate it! na neke ljude uvek trzamo...a nismo zaljubljeni, al' jednostavno ima nesto u njima...
Ajme meni i ja isto, toliko da se osjećan neugodno kad vidin te neke ljude koji su mi po nečemu posebni, bojin se da ću nešto krivo reć, učinit u te dvi minute koliko stanen na ulici i popričan! I to i muške i ženske.

On topic: nisam doživila, ali mislim da je itekako moguće. U mene je bilo na 895546.pogled, tj.nakon dugog poznavanja - al isti osjećaj, dan nakon prvog poljupca...mmm
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103