| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zaljubljenost u Društvo forumu; koliko se ljudi trebaju poznavat da bi se zaljubili.jel moguce upoznat nekog i drugi dan bit za teleban ko ... |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: zaljubljenost zas bi bilo iz ocaja? nikad vas nitko nije toliko privukao da cijeli drugi dan (i ostale dane) ne mozete izbacit iz glave? pfffhh nemate pojma sto propustate ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 899
![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost Citat:
![]() potpuno se slažem, joooj, da mi je opet to osjetiti....
__________________ stari se... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 340
![]() | Re: zaljubljenost Ja sam samo jednom bio ono ludo zaljubljen, kada sam imao 12-13 godina. To je ko mentalna bolest, stalno ti je ta osoba napameti, kada je vidiš, srce ti počne lupat, opsjednut si njome. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost ...i za nekima ti stalno srce lupa kad ih vidis, bez obzira s kim si! I hate it! na neke ljude uvek trzamo...a nismo zaljubljeni, al' jednostavno ima nesto u njima... zaljubljenost se granici sa zaslepljenoscu, ljubav je sasvim nesto drugo, a i jebes ljubav ako te bar malo ne zaslepi! Dakle, moguce je, bar na nekoliko dana...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: zaljubljenost Citat:
i onda bubnes neku glupost pa se ubijes cijeli dan nakon toga kako mozes bit tako glup ahh te godine...
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: zaljubljenost Citat:
On topic: nisam doživila, ali mislim da je itekako moguće. U mene je bilo na 895546.pogled, tj.nakon dugog poznavanja - al isti osjećaj, dan nakon prvog poljupca...mmm
__________________ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:20.

i onda bubnes neku glupost pa se ubijes cijeli dan nakon toga kako mozes bit tako glup