Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zaljubljenost u Društvo forumu; Zaljubljivanje je spontana stvar(bar bi trebala bit). Nema pravila hoce li se dogodit na 1. ili 587. pogled......

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-05-08, 22:33   #11 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,333
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: zaljubljenost

Zaljubljivanje je spontana stvar(bar bi trebala bit). Nema pravila hoce li se dogodit na 1. ili 587. pogled...
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 22:41   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-05-08
Godina: 20
Poruka: 77
mentalac
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mentalac

moguće se zaljubit jako rano u osobu, ali zaljubit se u ono što ona je, što predstavlja i kakva je unutra, to je prava zaljubljenost.. a zaljubljenost u izgled osobe iliti ljubav na prvi pogled je jako velika pogreška jer nama se osoba sviđa kakva je po izgledu, a jednom kad krenem prava stvar dakle osjećaji, razumijevanje i ostalo što svi mi želimo ostajemo duboko razočarani jer smo se "zaljubili" u osobu koja nas je izgledom privukla a odbila svojom unutrašnjošču.
netreba ništa forsat, ima vremena za sve, osobi treba dat do znanja da nam se sviđa i onda polako otkrivat kakva je, kad otkrijemo previše toga šta nam ne paše u osobi nema razloga da se dalje netko muči.
mentalac je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 22:44   #13 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Poruka: 858
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

mislim da zaljubljenost ne mora biti samo na pocetku neke afere ili veze..recimo ja sam nakon skoro godinu i pol veze ludo zaljubljena u svog decka,uzasno sam uzbudena svaki puta kada se trebamo vidjeti, razmisljam kako se ponasati, sto on misli u kojem trenutku, ponasam se kao malo dijete nekada..LOL..kada od srece i uzbuđenja ne znam sto bi..
Kada se spremam za van svaki puta se SAMO ZA NJEGA spremam kao da idemo na prvi spoj i uvijek s nestrpljenjem ocekujem sto ce mi reci..i kako ce me poljubiti
uff..jako sam zaljubljena..
nekad je to predivno..a nekada te to sjebe..jako
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 22:48   #14 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,670
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

istina, al mislim da je zaljubljenost prolazna, ne znam kako to definirat i nisan 100% siguran jer san jos djelom zaljubljen u bivsu s kojom san bija 3ipo god. jedino sto znam da ta zaljubljenost nije dovoljna sama po sebi da bi odrzala vezu, i da mora biti obostrana...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 22:53   #15 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
istina, al mislim da je zaljubljenost prolazna, ne znam kako to definirat i nisan 100% siguran jer san jos djelom zaljubljen u bivsu s kojom san bija 3ipo god. jedino sto znam da ta zaljubljenost nije dovoljna sama po sebi da bi odrzala vezu, i da mora biti obostrana...
da najgore je ako nije obostarano, recimo mene mojedecko full voli i isto je pazljiv i dobar prema meni..ali nije bas tako hipersenzibilan kao ja ..pa se ponekada nazalost osijecam kao debil tako kao leptirić kraj njega..
ispada kao da iz nicega pokusavam napraviti nesto..ali ja jednostavno samo zelim uzivati u zaljubljenosti i bas me briga.. osijecam se super!!!!
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 23:00   #16 (permalink)
The Eye

Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
da najgore je ako nije obostarano, recimo mene mojedecko full voli i isto je pazljiv i dobar prema meni..ali nije bas tako hipersenzibilan kao ja ..pa se ponekada nazalost osijecam kao debil tako kao leptirić kraj njega..
ispada kao da iz nicega pokusavam napraviti nesto..ali ja jednostavno samo zelim uzivati u zaljubljenosti i bas me briga.. osijecam se super!!!!
onda ti je super, mi smo zivili zajedno pa je bilo malo usranih situacija, jer san joj poceo previse pruzati, a gospodjica se navikla na to i pocela sve manje uzvracati(ah ta ljudska pohlepa), ma boli te briga glavno da ti je super, al cini mi se da ta zaljubljenost nekako pocinje prelaziti u naviku nakon nekog vremena...
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 23:09   #17 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
onda ti je super, mi smo zivili zajedno pa je bilo malo usranih situacija, jer san joj poceo previse pruzati, a gospodjica se navikla na to i pocela sve manje uzvracati(ah ta ljudska pohlepa), ma boli te briga glavno da ti je super, al cini mi se da ta zaljubljenost nekako pocinje prelaziti u naviku nakon nekog vremena...
hahahah...a kod mene je slicno ..ali obratno.. i moj decko se nekako naviknuo..i smanjio svoj dozivljaj..a jebi ga ne mogu ga ja tjerati na silu da ima leptirice u trbuhu..bas mene briga..ja uzivam u tome ...

Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 23:10   #18 (permalink)
The Eye

hehe dok god se ok ponasa prema tebi i nema usrane ispade na svaki tvoj cin je ok
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 23:13   #19 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,579
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

A kod mene je obrnuto, on je emotivniji, ja malo hladnija, sto naravno ne znaci da ga ne volim!

Nisam uzbudjena pred susret s njim, jer mi to dodje nekako normalno, ne pazim sta cu reci i kako cu se ponasati,...on je osoba pred kojom sam najopustenija!

ali, zato pazim sta cu obuci i kako cu izgledati, gledam da mu budem tip-top i dovoljno izazovna!

Zadnji Uredio white devil : 13-05-08 u 23:16.
white devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 23:25   #20 (permalink)
The Eye

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
A kod mene je obrnuto, on je emotivniji, ja malo hladnija, sto naravno ne znaci da ga ne volim!

Nisam uzbudjena pred susret s njim, jer mi to dodje nekako normalno, ne pazim sta cu reci i kako cu se ponasati,...on je osoba pred kojom sam najopustenija!

ali, zato pazim sta cu obuci i kako cu izgledati, gledam da mu budem tip-top i dovoljno izazovna!
znas ti kako ces s njim oko malog prsta ga drzis vjerojatno, bravo bravo
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113