| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zaljubljenost u Društvo forumu; Zaljubljivanje je spontana stvar(bar bi trebala bit). Nema pravila hoce li se dogodit na 1. ili 587. pogled...... |
| | #11 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost Zaljubljivanje je spontana stvar(bar bi trebala bit). Nema pravila hoce li se dogodit na 1. ili 587. pogled...
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: zaljubljenost moguće se zaljubit jako rano u osobu, ali zaljubit se u ono što ona je, što predstavlja i kakva je unutra, to je prava zaljubljenost.. a zaljubljenost u izgled osobe iliti ljubav na prvi pogled je jako velika pogreška jer nama se osoba sviđa kakva je po izgledu, a jednom kad krenem prava stvar dakle osjećaji, razumijevanje i ostalo što svi mi želimo ostajemo duboko razočarani jer smo se "zaljubili" u osobu koja nas je izgledom privukla a odbila svojom unutrašnjošču. netreba ništa forsat, ima vremena za sve, osobi treba dat do znanja da nam se sviđa i onda polako otkrivat kakva je, kad otkrijemo previše toga šta nam ne paše u osobi nema razloga da se dalje netko muči. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost mislim da zaljubljenost ne mora biti samo na pocetku neke afere ili veze..recimo ja sam nakon skoro godinu i pol veze ludo zaljubljena u svog decka,uzasno sam uzbudena svaki puta kada se trebamo vidjeti, razmisljam kako se ponasati, sto on misli u kojem trenutku, ponasam se kao malo dijete nekada..LOL..kada od srece i uzbuđenja ne znam sto bi.. Kada se spremam za van svaki puta se SAMO ZA NJEGA spremam kao da idemo na prvi spoj i uvijek s nestrpljenjem ocekujem sto ce mi reci..i kako ce me poljubiti uff..jako sam zaljubljena.. nekad je to predivno..a nekada te to sjebe..jako
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| The Eye | Re: zaljubljenost istina, al mislim da je zaljubljenost prolazna, ne znam kako to definirat i nisan 100% siguran jer san jos djelom zaljubljen u bivsu s kojom san bija 3ipo god. jedino sto znam da ta zaljubljenost nije dovoljna sama po sebi da bi odrzala vezu, i da mora biti obostrana...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost Citat:
ispada kao da iz nicega pokusavam napraviti nesto..ali ja jednostavno samo zelim uzivati u zaljubljenosti i bas me briga.. osijecam se super!!!!
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| The Eye | Re: zaljubljenost Citat:
, al cini mi se da ta zaljubljenost nekako pocinje prelaziti u naviku nakon nekog vremena...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost Citat:
...![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| The Eye | Re: zaljubljenost hehe dok god se ok ponasa prema tebi i nema usrane ispade na svaki tvoj cin je ok ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #19 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost A kod mene je obrnuto, on je emotivniji, ja malo hladnija, sto naravno ne znaci da ga ne volim! Nisam uzbudjena pred susret s njim, jer mi to dodje nekako normalno, ne pazim sta cu reci i kako cu se ponasati,...on je osoba pred kojom sam najopustenija! ali, zato pazim sta cu obuci i kako cu izgledati, gledam da mu budem tip-top i dovoljno izazovna!
__________________ Credibile quia ineptum... Zadnji Uredio white devil : 13-05-08 u 23:16. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| The Eye | Re: zaljubljenost Citat:
oko malog prsta ga drzis vjerojatno, bravo bravo ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:42.

osijecam se super!!!!