| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zaljubljenost u Društvo forumu; A mushko je to!!!... |
| | #22 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: zaljubljenost je al ja se naucija, ne dati doljnoj glavi da vlada, pomoci i sve cu joj napraviti, al zadrzat malo dominantnu poziciju, jer je to poprilicno bitno za razvoj situacije ![]()
__________________ Follow me now and you will not regret Leaving the life you led before we met You are the first to have this love of mine Forever with me till the end of time |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost ja sam zaljubljen godinama u moju malu Anu..svaki dan iznova i kad god je vidim srce mi kuca jače
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: zaljubljenost Citat:
Me too! nakon 3 i po godine. i to baš danas, tj.jučer (al još mi je danas) ravno 3 i po
__________________ | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost Citat:
![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: zaljubljenost eh koji ste vi svi ajmo rec sretnici...uzivate...ja sam samo sranja do sad dozivio po tom pitanju....nikad nije ispalo kak spada s tom zaljubljenoscu...pa ni sada... sto je najgore to me nekak jede iznutra makar si ne zelim priznat...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:40.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

Me too! nakon 3 i po godine. i to baš danas, tj.jučer (al još mi je danas) ravno 3 i po