| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zaljubljenost u Društvo forumu; Ah,lijepo je bit zaljubljen dok ne dođeš u fazu kad ga zavoliš svim svojim srcem Živila ljubav =... |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 502
![]() | Re: zaljubljenost Ah,lijepo je bit zaljubljen dok ne dođeš u fazu kad ga zavoliš svim svojim srcem ![]() Živila ljubav =
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 502
![]() | Re: zaljubljenost Citat:
![]()
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost Ja više volim onaj "deo" posle zaljubljenosti jer su ipak to one prave vrednosti izmedju dvoje koji su u vezi i koji se vole. Lepa ja zaljubljenost ali treba uvek biti svestan da to i prolazi i da neće uvek biti kao na početku veze, mislim onaj smešak od uveta do uveta kad te neko pita za tu osobu,pa mala nervoza kad treba da se vidite...ma sve je to predivno ali ipak više mi znači ono posle toga.
__________________ ♥ |
| | |
| | #39 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost E, da, a to posle se zove ljubav i brishe svako zaljubljenicko slepilo; mozes da rasudjujes i znas zasto ga zapravo volis!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost Da, da , da! Slažem se. Ali ima i ljudi koji se posle te zaljubljenosti izgube i misle da veza nije kao što je bila pa prekinu vezu pa udju u sledecu vezu i opet raskinu i tako u krug a to je baš zbog toga što je teško održavati ljubav a opet i nešto prelepo, i misle da moraju uvek da osećaju tu zaljubljenost....A bilo bi baš i blesavo uvek osećati tu zaljubljenost.Pa nisu dzabe stručniji to i nazivali bolešću,jer ne možeš realno da razmišljaš.
__________________ ♥ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:28.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something