| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zaljubljenost u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Ja više volim onaj "deo" posle zaljubljenosti jer su ipak to one ... |
| | #41 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: zaljubljenost Citat:
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost Citat:
__________________ ♥ | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: zaljubljenost da, doduse znanstveno dokazano da se te napetosti i krize najvise javljaju oko trece i sedme godine veze. al u biti kao sto si rekla to su testovi u kojima se pokazuje zrelost i volja za vezom i prelaskom preko tih kriza i problema.
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost ljudi od veze očekuju savršenstvo,viječito zadovoljstvo i sreću ali dvoje ljudi koji zajedno žive život,svak za sebe ali i kao par,ne mogu uvijek proživljavati samo sreću.jednostavno to je život ali si ga zato treba međusobno pokušavati olakšati a ne otežavati šta ljudi vrlo često rade
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: zaljubljenost Citat:
), ali mislim da je bas onaj dio kad volis nekoga i kad si jos uvijek zaljubljen u tu osobu - najbolji.. zbog toga su i osjecaji intenzivniji i sve je nekako ruzicasto mozda ja samo volim zivit u snovima ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,013
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost ma ja sam 5 godina s istom i još sam zaljubljen.....kad ću više spoznat te prave vrijednosti
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost Citat:
![]()
__________________ ♥ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.

), ali mislim da je bas onaj dio kad volis nekoga i kad si jos uvijek zaljubljen u tu osobu - najbolji.. zbog toga su i osjecaji intenzivniji i sve je nekako ruzicasto
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something