Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zaljubljenost u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Lulu Bg Ja više volim onaj "deo" posle zaljubljenosti jer su ipak to one ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-05-08, 00:18   #41 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,050
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba
Re: zaljubljenost

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Ja više volim onaj "deo" posle zaljubljenosti jer su ipak to one prave vrednosti izmedju dvoje koji su u vezi i koji se vole. Lepa ja zaljubljenost ali treba uvek biti svestan da to i prolazi i da neće uvek biti kao na početku veze, mislim onaj smešak od uveta do uveta kad te neko pita za tu osobu,pa mala nervoza kad treba da se vidite...ma sve je to predivno ali ipak više mi znači ono posle toga.
tocno tek posli se stvari definiraju i znas jesi li za nekog uistinu ili je to samo prolazni nalet hormona... samo za to posli je potrebno dosta odricanja s obe strane, dosta razumjevanja i jako puno volje, ako ima svega toga onda je to predivno i neopterecujuce, inace je pakao i vodi prema kraju veze, tankim zivcima i ruznim iskustvima/rijecima i sl.
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 00:24   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 3,326
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
tocno tek posli se stvari definiraju i znas jesi li za nekog uistinu ili je to samo prolazni nalet hormona... samo za to posli je potrebno dosta odricanja s obe strane, dosta razumjevanja i jako puno volje, ako ima svega toga onda je to predivno i neopterecujuce, inace je pakao i vodi prema kraju veze, tankim zivcima i ruznim iskustvima/rijecima i sl.
Postoje i krize u vezama tj testovi gde se sve vidi kako i šta...jer ipak nijedna veza posle te zaljubljenosti nije savršena, uvek ima različitih stavova i mišljenja e sad koliko su partneri spremni da to shvate kao nešto normalno to je pitanje...ima raznih perioda kad puca ljubav i posle te zaljubljenosti , i posle prve krize (jer nisu dovoljno jaki i spremni da je prebrode) i posle 101-e tako da nikad se ne zna, naravno.
Star 15-05-08, 00:28   #43 (permalink)
Black Tattoo

Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar

da, doduse znanstveno dokazano da se te napetosti i krize najvise javljaju oko trece i sedme godine veze. al u biti kao sto si rekla to su testovi u kojima se pokazuje zrelost i volja za vezom i prelaskom preko tih kriza i problema.
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 00:37   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,050
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ljudi od veze očekuju savršenstvo,viječito zadovoljstvo i sreću ali dvoje ljudi koji zajedno žive život,svak za sebe ali i kao par,ne mogu uvijek proživljavati samo sreću.jednostavno to je život ali si ga zato treba međusobno pokušavati olakšati a ne otežavati šta ljudi vrlo često rade
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 00:40   #45 (permalink)
Black Tattoo

ponovo nemam sto nadodat osim mudro receno
Black tatoo za ovaj grad
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 07:39   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 3,383
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Ja više volim onaj "deo" posle zaljubljenosti jer su ipak to one prave vrednosti izmedju dvoje koji su u vezi i koji se vole. Lepa ja zaljubljenost ali treba uvek biti svestan da to i prolazi i da neće uvek biti kao na početku veze, mislim onaj smešak od uveta do uveta kad te neko pita za tu osobu,pa mala nervoza kad treba da se vidite...ma sve je to predivno ali ipak više mi znači ono posle toga.
ne znam bas kako izgleda dio nakon zaljubljenosti, jer se ja jos uvijek osjecam koliko toliko zaljubljeno iako je pocetna euforija uvelike nestala (bilo bi cudno da nije ), ali mislim da je bas onaj dio kad volis nekoga i kad si jos uvijek zaljubljen u tu osobu - najbolji.. zbog toga su i osjecaji intenzivniji i sve je nekako ruzicasto mozda ja samo volim zivit u snovima
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 13:41   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,013
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

ma ja sam 5 godina s istom i još sam zaljubljen.....kad ću više spoznat te prave vrijednosti
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 21:45   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 3,326
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ne znam bas kako izgleda dio nakon zaljubljenosti, jer se ja jos uvijek osjecam koliko toliko zaljubljeno iako je pocetna euforija uvelike nestala (bilo bi cudno da nije ), ali mislim da je bas onaj dio kad volis nekoga i kad si jos uvijek zaljubljen u tu osobu - najbolji.. zbog toga su i osjecaji intenzivniji i sve je nekako ruzicasto mozda ja samo volim zivit u snovima
Ne,ne , naravno da mi je dečko još uvek privlačan i naravno da se oduševim kad me onako slatko pogleda i kaže nešto ili uraadi nešto samo za mene (a jbg, romantik sam nevidjeni) ali ja sam mislila na tu početnu zaljubljenost.Kao što sam rekla negde u nekom postu a i ti sama kažeš da bi bilo i čudno kad bih dve godine (koliko sam sa dečkom) bila isto onako zaljubljena u njega kao prvih par meseci. Ja jesam zaljubljena u svog dečka i sada jer me sve ono što me je privlačilo na početku veze i sada privlači. Samo što je ljubav svakim danom veća i veća.I to je ono što mi je najbolje i najlepše od svega
Star 15-05-08, 21:49   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 3,383
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 01:39   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 1,013
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

EJI LJUDOVI JA VAS VOLIM
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108