| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zaljubljenost u Društvo forumu; manje piti... |
| | #51 (permalink) |
| charolastra | Re: zaljubljenost manje piti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: zaljubljenost Citat:
jel moguce upoznat nekog i drugi dan bit za teleban ko magarac ili to rade samo ocajni?- a šta u ovom životu nije moguće? normalno da je moguće... i to ne rade samo očajni,neka te osoba može toliko privuć da ti toliko uđe u glavu da ju ni čekićem ne možeš izbiti... fora je kad si zaljubljen,kad osjetiš to.... baš fora...ali jebiga zaljubljenost je prolazna faza...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: zaljubljenost pocetak zaljubljenosti, koliko ja vidim, nastaje kao obican dubokouman razgovor izmedu sahatabe i lulu. Jbg, kilometri brale, kilometri te jebhu, a šta ćeš. Ljubav je okrutna. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: zaljubljenost Citat:
![]() ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: zaljubljenost haha dobar sabane... @white iman ja svasta ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: zaljubljenost ima sahataba, mladost, lepo prica, lepo izgleda, duhovit, nabacit se ribi zna, romanticar, pesnik, epičar, statist.... Ima sve predispozicije da ufati curu jedina mu mana sto ju fata ovde na forumu. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: zaljubljenost Citat:
![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:15.