| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zaljubljenost u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic pocetak zaljubljenosti, koliko ja vidim, nastaje kao obican dubokouman razgovor izmedu sahatabe i lulu. Jbg, ... |
| | #61 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,092
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost Citat:
A daj ti reci nešto o toj zaljubljenosti.Verujem da imaš iskustva ![]()
__________________ N ♥ J | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: zaljubljenost ja sam onda zaljubljen bome...znao sam da je to cim je agonija zaboravljanja tako duga...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,615
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost Hihi, ovo mi zvuci tako klinacki,....ne kazem i da nije tacno.... Neke osobe jednostavno zrace, zarobljava nas njihova energija, svojom pojavom nas rastavljaju na proste cinioce,.......nekad se to primeti kroz pojavu, izgled,....meni dostatoga govori pogled njegov, neki stav,....ako nema toga, onda nacin razgovora, toplina u glasu (jednostavno te ta osoba )! Nekad je njegova dusha toliko carobna i ogromna da prevazilazi sve granice, i gledanja i slusanja....(to valjda objasnjava poznanstva i ljubavi preko neta)!Kad se zaljubim u osobu, zelim neku bliskost sa njim, dovoljno je da me zagrli i ja sam happy,....jos ako me poljubi, onda letim...Sex mi nekako nije usko povezan s tim...sex su razliciti klikeri u glavi i telu koji prorade, bilo da sam zaljubljena u tu osobu (to zovem vodjenje ljubavi), ili ne (to je sex)... Mozdase razlikujem od vecine zenskih osoba, ali ljubav i sex kod mene nisu 100% povezani, ne kazem ni da su totalno odvojeni,...jer za se je dovoljna izvesna doza fizicke privlacnosti, a ljubav i zaljubljenost.....samo neka dishe pored mene i meni je ceo svet na dlanu...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zaljubljenost pa evo potaknut pitanjem prelepe lulu, malo sam promislio i evo: ja pod zaljubljenost podrazumevam kada nekog zelis, ovisno o jacini nekog zelis krace a nekog zelis ceo zivot. Pozelim nekog na cesti i ja izjavim: jebote, mislim da sam se zaljubio. Nakon sto ju imam, vidim kolikog je to intenziteta.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,092
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zaljubljenost Citat:
![]()
__________________ N ♥ J | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:13.

)! Nekad je njegova dusha toliko carobna i ogromna da prevazilazi sve granice, i gledanja i slusanja....(to valjda objasnjava poznanstva i ljubavi preko neta)!