Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi zaljubljenost u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic pocetak zaljubljenosti, koliko ja vidim, nastaje kao obican dubokouman razgovor izmedu sahatabe i lulu. Jbg, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-08, 23:47   #61 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,092
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: zaljubljenost

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
pocetak zaljubljenosti, koliko ja vidim, nastaje kao obican dubokouman razgovor izmedu sahatabe i lulu. Jbg, kilometri brale, kilometri te jebhu, a šta ćeš. Ljubav je okrutna.
Hahahahah e Šabane, stvarno si ....
A daj ti reci nešto o toj zaljubljenosti.Verujem da imaš iskustva
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 23:56   #62 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,751
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Pravi autor: miorisid Pogledaj Poruke
koliko se ljudi trebaju poznavat da bi se zaljubili.jel moguce upoznat nekog i drugi dan bit za teleban ko magarac ili to rade samo ocajni?
Potrebna je sekunda da se zaljubiš, i cijeli život da zaboraviš...
Arylin je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 09:43   #63 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,588
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ja sam onda zaljubljen bome...znao sam da je to cim je agonija zaboravljanja tako duga...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 10:59   #64 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,615
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Potrebna je sekunda da se zaljubiš, i cijeli život da zaboraviš...
Hihi, ovo mi zvuci tako klinacki,....ne kazem i da nije tacno....

Neke osobe jednostavno zrace, zarobljava nas njihova energija, svojom pojavom nas rastavljaju na proste cinioce,.......nekad se to primeti kroz pojavu, izgled,....meni dostatoga govori pogled njegov, neki stav,....ako nema toga, onda nacin razgovora, toplina u glasu (jednostavno te ta osoba )! Nekad je njegova dusha toliko carobna i ogromna da prevazilazi sve granice, i gledanja i slusanja....(to valjda objasnjava poznanstva i ljubavi preko neta)!

Kad se zaljubim u osobu, zelim neku bliskost sa njim, dovoljno je da me zagrli i ja sam happy,....jos ako me poljubi, onda letim...Sex mi nekako nije usko povezan s tim...sex su razliciti klikeri u glavi i telu koji prorade, bilo da sam zaljubljena u tu osobu (to zovem vodjenje ljubavi), ili ne (to je sex)...
Mozdase razlikujem od vecine zenskih osoba, ali ljubav i sex kod mene nisu 100% povezani, ne kazem ni da su totalno odvojeni,...jer za se je dovoljna izvesna doza fizicke privlacnosti, a ljubav i zaljubljenost.....samo neka dishe pored mene i meni je ceo svet na dlanu...
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 14:13   #65 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,800
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

pa evo potaknut pitanjem prelepe lulu, malo sam promislio i evo: ja pod zaljubljenost podrazumevam kada nekog zelis, ovisno o jacini nekog zelis krace a nekog zelis ceo zivot. Pozelim nekog na cesti i ja izjavim: jebote, mislim da sam se zaljubio. Nakon sto ju imam, vidim kolikog je to intenziteta.
Odgovori sa citatom
Star 17-05-08, 22:42   #66 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,092
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
pa evo potaknut pitanjem prelepe lulu, malo sam promislio i evo: ja pod zaljubljenost podrazumevam kada nekog zelis, ovisno o jacini nekog zelis krace a nekog zelis ceo zivot. Pozelim nekog na cesti i ja izjavim: jebote, mislim da sam se zaljubio. Nakon sto ju imam, vidim kolikog je to intenziteta.
E ovo je pravi odgovor, svaka čast!!!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113