| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zastita od silovanja u Društvo forumu; Nemojte nosit minice pa nece biti problema... |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: Zastita od silovanja Baš si mudar ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zastita od silovanja
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zastita od silovanja ma dobro je ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: Zastita od silovanja E to mi fakat nije jasno...čuo sam za slučajeve da žene siluju muškarce.Kak se frajeru uspije dignut ako je na silu i ako on to ne želi ? Nije mi jasno...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zastita od silovanja Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zastita od silovanja Ma, odličan proizvod! UŠkopiti bi trebalo svakog tko pomisli na to, tako da je ovo... Ma, odlično! ![]() Još da ima malu giljotinicu ugrađenu unutra, da svakom skine vrh glavića... I da vidiš! Riješit će se silovatelja u vrlo kratkom roku. I tko misli da je to zbog mržnje prema muškarcima... Baš mi ga je žao! Mulac... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje, zastita od silovanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:28.