| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zastita od silovanja u Društvo forumu; ja to baš nekak ne bi stavila u sebe.....i ne kužim....šta bi ja po cijele dane to ... |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zastita od silovanja ja to baš nekak ne bi stavila u sebe.....i ne kužim....šta bi ja po cijele dane to trebala furati jer nikad se ne zna kad te mogu silovati.......nažalost ovo nije rješenje....radije nosim boxer na šaci kad solo po noći idem doma....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-07
Poruka: 313
![]() | Re: Zastita od silovanja Citat:
![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Veteran | Re: Zastita od silovanja Dobro kaže Nefertiti... Koja bi ženska to stalno nosila u sebi uvijek kad hoda po vani? Ili kad je u nekom zatvorenom prostoru? Silovanje se može desiti bilo gdje i bilo kad, čak i u vlastitoj kući i ne vidim ovo kao neko riješenje jer nekog preventivnog riješenja za silovanje nažalost nema...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zastita od silovanja ekipa, kao sto je tarquino rekao, kad se ovo stavi u kontekst Afrike gdje dnevno ima stotine a mozda i tisuce silovanih zena, gdje nema zakona, gdje ljudi jos uvijek zive manje-vise u plemenima, onda se nekako moze i shvatiti mada je ulozak definitvno okrutan i neshvatljiv ali u normalnom svijetu, svijetu demokraciju, ova stvar nikad nebi dobila dozvolu za upotrebu, definitivno
__________________ |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter | Re: Zastita od silovanja A opet... kak budu žene u africi došle do ovog proizvoda? Nekak sumnjam da bude tam distributera... Fakat, oni koji misle da je to neljudski (ta sprava) nije baš (neznam kak da se izrazim da nekog ne uvrijedim)... Ko da je silovanje ljudski?!? |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zastita od silovanja Citat:
Šta misliš da ti boxer može pomoć u takvoj situaciji ako si sitna a zaskoči te gromada od 100 kila? (karikiram sad, ali svejedno) da je bar tako jednostavno... normalno da nijedna žena neće to stavljat u sebe kad god ide van, nemojte ni vi sve predoslovno shvaćat.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zastita od silovanja Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zastita od silovanja Hahaha možda i budem!!! @wamp a kako da to shvatimo nego doslovno??? Ja samo konstatiram da ova spravica nažalost nije rješenje....ne mislim ja ni da je boxer neki spas to je više bila zajebancija....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: silovanje, zastita od silovanja |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.