| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Ali ovo drugo ne ću komentirati- jer nisam spreman tvrditi za sebe da sam dobar, ... |
| | #101 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ovo je jedna strana priče i sad kad čitam naslov teme....vrlo je kategoričan i ne bi se složio s tom konstatacijom tako tendenciozno, s druge strane dopuštam.....da loše ližem, pucam prstenjaka ili što drugo po ukusu i željama neke od curki...ukusi su različiti
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #102 (permalink) |
| next best thing | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? ja nemogu vjerovat da ova tema ima 100 odgovora i koliko još pogleda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Ma nije to uopće išlo tebe Tarq (ni načelno, ni za to što si napisao)- ali konačno je vrijeme da netko javno i otvoreno prizna da nije bog i batina u krevetu, i da njegovoj curi ne klecaju koljena i sva se ovlaži na spomen njegovog imena... A englezi kažu da se ljudi koji žive u staklenim kućama ne bi trebali nabacivati kamenjem. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #107 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Ma potpuno si u krivu. Baš sam nekidan gledao rezulate nekog istraživanja (baš je prije toga bilo da smo drugi najduhovitiji narod na svijetu po istraživanju nekog instituta*), mislim da je bilo čak Durexovo- i tamo se točno vidi da su jedino bolji ljubavnici od nas Marsijanci (ali to je zato što oni imaju one analne probe). ![]() * mislim ako to nije bilo nekome očito po kvaliteti našeg zabavnog programa i humorističkih serija ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #110 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Je- mi, Marokanci, Turci i Libijci... I sve to zato štp smo posloženi oko istog komadića slane vode. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, rucni rad, seks |
« Budi mushkarac, ali........
|
često slušam o ovome, ali baš i ne razumijem- prekidi i nova poznanstva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:28.

, nisam sklon ocijenjivati ni cure kao 'ćorke'...