Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: white devil Nista, ti organizuj kurs sexualnog china po etapama! Kao sto je ranije receno, kad nesto ...

Star 28-04-08, 16:05   #171 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-10-06
Poruka: 67
kile007 se izdvaja iz mase
Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ??

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Nista, ti organizuj kurs sexualnog china po etapama!

Kao sto je ranije receno, kad nesto ne volis, nemas nameru ni da naucis, da se usavrsis u tome!
..al u tvom nicku-u pise dr.sc ..mozda bi najbolje bilo da odem kod tebe na PRIVATE konzultacije ?
kile007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 10:43   #172 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,003
white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru

...ko ti kaze da ja poducavam shiroke narodne mase?!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 19:52   #173 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-10-06
Poruka: 67
kile007 se izdvaja iz mase

cuj..imamo nesto zajednicko..oboje volimo adrianu limu
kile007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 23:05   #174 (permalink)
V.I.P. Član

white devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auruwhite devil ima spektakularnu auru

Odakle ti to da ja volim Limu?! Hmmm...
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 20:10   #175 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,330
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
trebaš curi objasniti kako ti paše, na koji način i tako i siguran sam da bi bilo bolje ipak ti ona nemože čitati misli....... razgovorom sve rješiš.....
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 10:55   #176 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,176
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Tek da napomenem najbolje drkaju seljanke, one koje znaju musti pa evo da i posvedočim.
Prije mnogo godina išao sam kroz sela i brusio noževe i popravljao kišobrane. Iz jedne kuće mahnu mi jedna spodoba. Dođite, dođite- pozove me ona. Krenuh prema tom seoskom gospodarstvu i (neću sada opisivati cveće oko kuće i ukrasnu kapiju). U avliju me pusti okruglih obraščića, sa svilenom maramom preko glave i veliki dekolte iz kojih bujne grudi samo što nisu iskočile.
Znate, nema nikoga kod kuće, ostala sam sama i moram da skuvam ručak. Meso da izrežem a noževi mi tupi.-reče ona
Paaaa,(neskidam pogleda sa njenog dekoltea), nema problema sće šaban da naoštri-odgovorih
Burgija mi je u tren oka bila već dobro naoštrena i spremna. Povede me neuko seosko devojče prema vratima gostinjske kuće i pogleda prema meni onako izazovnih očica sa smješkom. Ulazeći u kuću skinu maramu i raspusti dve pletenice koje padoše sve do dupeta. Tek tada zametih dupe, veliko, okruglo, punašno. Njiše se u ritmu navodeći belo sukno zasobom. Jebemti, burgija mi htela da iskoči kroz ono malo krpica što bijaše na meni. Već ionako istrošene hlaće jedva su zaustavljale nabreklu burgiju da ih ne razdere, da ne potrga i to malo niti konaca što ih drži na okupu. Okrenu se prema meni i maramom obriše prsa uz reči:-juj, što je danas vruće. Celo vreme me streljala pogledom. Meni oči samo što ne ispadoše. Izvadi nož i dade mi ga te sede na klupu. Kako sela tako uvatila rub haljine i poče da njime maše terajući vručinu koja se nakupila ispod nje. Ja onako klečeći i oštreći osetih miris usahle pice i bacih pogled prema njenim nogama i haljini što leprša kad tamo nema gača. Nisam znao dal da burgiju stavim na onaj brus il da dalje brusim nož. Neka mi vručina udari ul glavu al samo odmahnem i nastavih sa poslom. Će da me linčuju u selu, bolje da se držim posla. Po završetku dadoh joj nož a ona će: znate nemam baš novaca da vam platim jel može nekako da poravnamo račune. Ja skamenjen stojim na mestu, neznam što da odgovorim i skoro rekoh: ma nema veze daj koje jaje kad..... ona se primaknu meni i primi me za moju burgiju. Jeli cakani, još nisam bika pomuzla: reče mi u lice, netremice me gledajući. Izvadi mi ga a burgija dođe na svetlost dana pulsirajući, kao da će eksplodirati. Spusti se na kolena i dlanom desne ruke ispitivački trljajući glavić kao da nikad nije tako što vidla (kabriolet), a levom rukom mi milujući moja jaja koja su se u oraščiće skvrčila.
Joj pa stvarno je u vas cigana to prava alatka, baš kako se i priča. - reče ona - Posle češ tu sataru na moj brus pa da ga izbrusiš al pre čemo da te pomuzemo. Krenu ona sa mužnjom onako stručno kako to samo mljekarice umeju. povremeno levom rukom dirajući se po pici i u dlanu donosi picinih sokova na moj ud i mažući i podmazivajući. Dala mu je da pije iz ruke kao konju dajete iz ruke il ptici vode u dlanu. Moj je suri orao pio i pio te tekućine. Odjednom iz mene provali po njenom vratu, licu i kosi, a ona se brže primače pa posisa kao da je čekala na dvorišnoj pumpi vodu da poteče. Napila se mleka šabanovog, a onda se izvali ko neka krava se strovari na patos i reče: - evo brusa za tvoju nožinu, brusi, brusi me, aaaaaaaa .
Rekoh joj da se podigne i seljački se naguzi. Provučem par puta burgiju kroz usmine a ona zastenja: uđi, uđi. Zabijem joj ga do guše a ona zajaukne. Uhvatih one pletenice pa ko kobilu počnem da je prčim u gostinjskoj sobi, snažno udarajući i upravljajući. Kako si dobar, kako me razvaljuješ, kako mi je lepo, lepo mi je do bola- stenjala je ona. Tresla se je u toj sobi ko razjebana stara kola moga babe kada smo jurili brežuljcima bosne. Goropadno jebanje i urlikanje uznemirilo je kokoši na avliji koje su počele kokodakati, a pilići pijukati. Pevac je kukurikao, pas lajao, konji u štali rzali, svinje roktale, mačke mjaukale, golubovi gugutali, vrapci cvrkutali. Orila se pesma duž cele avlije. Ja sam rzao kao pravi pastuh na kobili. Svukoh joj halju preko ramena i bele grudi ispadoše slobodno da se klate. Sada je na meni bio red da nešto pomuzem, pomislih. Uvatih je za grudi i još više, divljački i u ludilu, zanosu, ekstazi počeh je nabijati. Došli smo do samog zida i imao sam osečaj da ću joj kuću srušiti. Držala se rukama i oslanjala gurajući unazad. Neš nazad, sunce ti kalaisano jebem, saće šaban da ti pokaže. Hektolitri vruče sperme ispunjavali su njenu unutrašnjost. Nije moglo sve unutra da stane pa se počelo prelivati iz posude, izlaziti van i curelo na pod od dasaka. Daske, onako suhe upijale su sve to te skrivajući svaki dokaz što se desilo. Eto mlekarice dobro drkaju, jeltako
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 11:01   #177 (permalink)
V.I.P. Član

Ma zemljotres!
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 11:02   #178 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,176
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke

Ma zemljotres!
a što mi treba bar sat vremena za to napisat, e to ti je zemljotres za celo telo. jebote odvaleši me leđa. svest ću to na jednu priču dnevno
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 11:19   #179 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,343
dark_zg se izdvaja iz masedark_zg se izdvaja iz masedark_zg se izdvaja iz masedark_zg se izdvaja iz mase

Moj naklon do poda majstore! Svaka druga riječ za ovaj tekst bila bi suvišna!
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-08, 11:28   #180 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 3,529
irm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masiirm je dragulj u masi

koji carrrrrrr
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, rucni rad, seks

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108