| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? u Društvo forumu; odlično svaka čast i svaka ti ˝mlekarica˝ dala... |
| | #183 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? shvatio sam zažsto cure loše drkaju. Pa zato jer na problem ne gledaju iz naše perspektive. Znači trebale bi da stoje iza nas i da nam drkaju. Jer anatomija ruke je prilagođena za sever-jug a ne jug-sever. Kužite problematiku. Palac treba da bude bliže glaviću sa gornje strane, no dok cure drkaju palac je sa donje strane i time je erogena zona koja se nalazi ispod glavića u nedostupnom prostoru nadražaja. Pa jebote vidiš kako čoveku sine kad razmišlja o tome pola dana.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #184 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Citat:
![]() | |
| | |
| | #185 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? [quote=hrv69;969960 Najbolji je ručni rad ustima [/QUOTE]iz tvojih usta u Božje uši ![]() ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #186 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,537
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Ne mesajte pojmove! Drugo je manualni, a drugo labio-lingvalni! Sabane, to sam i ja rekla, u pitanju je ugao zahvata! A i pokazite im, majku mu, do detalja, nije problem nauciti!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #188 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Citat:
![]() ali možemo mi pokazati i sve 5.... ali daj shvati da je moja kita krojena s godinama po mojoj ruci i da se nije rodila ženska osoba koja ce bolje to napravit od moje desanke ![]() ![]() ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise | |
| | |
| | #190 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, rucni rad, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:37.