| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: irm i svako "izlijevanje" je pod 90° čini mi se da je pod kutem od ... |
| | #193 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,636
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Naucila... ![]() Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #196 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Citat:
....a onda imaš slab pritisak šabane, preporučam ti propuhivanje jajnika, ustvari jaja ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise | |
| | |
| | #198 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? ima tu nešto beli vraže ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, rucni rad, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:54.

čini mi se da je pod kutem od 45 stepeni najveći domet, ako se nevaram. Podseti me plz.