| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? u Društvo forumu; [ Citat: =saban sajnovic;970512] ajd molim te. Ne moze, izgubim se u vremenu i prostoru!... |
| | #202 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? ajd kad te lepo molim ko mariju i njenu molitvu, ajd molim te onako otprilike. Učini mi to i daj mi malo inspiracije za prepodne. plz. plz. plz. plz
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #204 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? pa ono gde je brzi, kod rucnog il kako si rekla za usta ono latinski, zaboravih. Daj mi podaj to. Molim te fali mi još to da sastavim mozaik. Pa šta ti ima biti teško reći. Slaži ako neznaš samo me usreći. Gladan sam spoznaje. Vidiš da vapim za znanjem i tvojom umetnošću. Beli vraže što tajne mnoge znaš , otkrij meni obićnom smrtniku i daću ti nešto na dar. Ajde molim te, plz. plz evo volim slušati partibrejkerse "kad bi živeo 10000 godina sve bi dao da saznam istinu tu, dali dečko belog anđela. Svrši brže u nju il ruku" daj molim te pokidaću se tu pred monitorom. Evo svukao sam gačice. Diram se po bedrima, trljam vanjsku stranu i želim da mi otkriješ istinu.
__________________ "Negdje će smotriti bijeli cigo Čergaša, a on vuče katanskog konja, bez sedla, bez horme, a konj stupa za neobičnim gospodarom k'o na tuđim nogama. .." (str.80) EDHEM MULABDIĆ |
| | |
| | #206 (permalink) |
| Black Soul Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? nema mi sta da se slazemo, treba pitati muskarce sta im vishe godi! Sabane, Sabaneeee, hajde ti malo pod hladan tush!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #207 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Osecam se ko poslednje govno A to skrivam i cuvam ko tajnu Samo cutim, a glasno bi psovno... ![]()
| | |
| | #209 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? da još sam primetio da bolje drkaju sa svojim sisama nego rukama. Lepše mi je kad mi ga okruži dojkama pa onda češi
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, rucni rad, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:56.