| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR mi si bar ručni rad možemo pružiti sami i mi...... |
| | #252 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Ali Hrv nije spominjala ručni rad nego lizanje- a pošto to ne možete same, znači ima neka druga iskustva po kojima sudi...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #254 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Citat:
![]() ![]() toooo....al si im odvalila,svaka čast ženo
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #255 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Zato što nam to ne ide rađe preferiramo stavljanje "predviđene stvari" u "predviđeno mjesto".... ![]() Jel da ne budem prost.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #257 (permalink) | |
| The Eye | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Citat:
ma tko voli lizat, taj dobro lize, ona tko ne voli nikad nece dobro lizat, to ti ej jednostavno, ka da sve zenske dobro puse, samo nama da ga gleda samo je odma dobro ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #258 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Sahataba, prijatelju, mudro zboriš ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #259 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 523
![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Citat:
nema lošeg pušenja smo dobro, bolje, i fantastično moglo bi se reć bar ja nisam našo na loše | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, rucni rad, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:30.