| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: hrv69 Trebalo bi otvorit temu zašto muškarci tako loše ližu,niste ni vi ... |
| | #262 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-08 Lokacija: Lociran Godina: 17
Poruka: 58
![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? e, its easy to make a man cum, its hard to make a woman cum,,,,,once you learn how to give a blowjob,,,,,guess what !! u graduated !!! ![]() oni koji nisu neka pogleda,,,,naj komedy o svrsavanju..haha ![]() http://www.youtube.com/watch?v=rzsfIA3YKvs
__________________ nisam emo, samo mi je fora slika |
| | |
| | #263 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Citat:
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #267 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 24
Poruka: 1,490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Odgovor na pitanje zasto cure pruzaju tako los rucni rad je jednostavno: Zato sto ga nemaju pa ne znaju ... ![]() ![]()
__________________ ...Kada izgubite, ne gubite to iskustvo... |
| | |
| | #268 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-08
Poruka: 9
![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Zato sto su lijene i sto bi sam da se njih liže, pipka i da im se podilazi, a kad dodje red na njih onda kolutaju ocima te ga onako mlako uhvate i protresu par puta očekujući da ćeš ti od tog "velebnog" posla svršiti za minutu ko raketa |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, rucni rad, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.

Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo,