| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LPK Nisam dizao frku oko toga, naučio sam ih i danas sigurno njihovi dečki uživaju profesore , ... |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Citat:
profesore , hahaha nije bio moj profesor, sad sam skontala da tako ispada ![]() p.s.7-ero nas je na temi ![]() Zadnji Uredio Agness : 21-04-08 u 14:20. | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Dobro, vidim pravi jebač ![]() Ti i frendovi ste sami krivi za to, ako ti nešto ne paše moraš reći. Ako se ne buniš cura misli da je ok i radi kako zna. ![]() Poduči je, ipak imaš iskustva.. ![]() Nisam stručan za cvjetiće ali mogu te naučit kako ćeš zvijezde izvest ![]() PS: neka mod makne donji post
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 21-04-08 u 14:24. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Citat:
![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 21-04-08 u 14:23. | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 28
Poruka: 5,048
![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Citat:
![]()
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Sve je to praksa djeco praksa. Znači pažljivo i strpljivo. Na početku ti se čini da budes na hitnoj zavrsio na sivanju poslije prvog nahd - joba. Nakon jedno stotinjak handjobova tebi će Miki štrckati na samu pomisao kakav ga gušt čeka ![]() Isto kao i kad radis dolje nevolje sa prstima, ja sam prije kopao po mufu k'o divlja svinja u potrazi za tartufima i čudio se ko pura dreku sta nema nikakvog responsa. poslije puno priča, metode pokušaja i promašaja moram priznati da imam dvije posebne tehnike koje uredno pale... Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 21-04-08 u 14:29. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Kile 007 samo si naletio na pogrešne, a možda da probaš s onim 45-55, sigurno imaju najviše iskustva od svih navedenih godišta? LPK- znam i zvjezdice, hvala, ipak sam ja zadnja generacija pionira ![]() Oggy- koma si... Kile koje si godište, dobro ti LPK kaže, bjež dok se tu nisi usosio, neće te Jadransko more oprati... |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? E Kile Kile, bolje se ti drži svog godišta, ove starije će te živog pojest ![]() Agness - Onda znaš o čemu pričam, kape, marame.... ![]() Oggy - Ne mogu vjerovat da si imao problema s mufovima ![]() PS: Kile a koja je fora pričat frendovima kak se cura loše jebe, loš ručni.... Da to meni ispričaš uživo, ja bi mislio da si nesposoban a ne da je ona kriva ... ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 21-04-08 u 14:33. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Zast? Sta sam pogresno rekao? 2 LPK: čuj, praksa je samo usavršila ono što sam u ranoj mladosti učio gledajući edukativne sadrzaje. Znas kako se kaze - jebo teoriju bez prakse ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 21-04-08 u 14:35. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, rucni rad, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:56.