| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? u Društvo forumu; Hah i sad imam i maramu i kapicu, lijepa uspomena... Oggy ma sve si dobro rekao, nego se smijem tvojoj ... |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Sorry, zajeb... carry on.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 21-04-08 u 14:38. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-06
Poruka: 67
![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? otvorena sam osoba....i nije mi bed podijelit intimu sa dobrim frendovima..a takvih ima masu..iako pravi frendovi stanu na prste jedne ruke..al jebi ga..ne zamaram se time sto ce me netko blatit sa strane..kao sto dostojevski kaze..kad bi bacao kamen na svakog psa koji zalaje sa strane, nikad ne bi stigao do cilja...uostalom ako ti se nesto lose ili dobro desi..sta nije najveci gust podijelit to s frendovima... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? I siguran sam da su ti te cure zahvalne na tome... I loša reklama je dobra reklama... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? bravo wolf ![]() malo da i nama netko da kredita ![]() ot- slažem se sa postovima prije, TI njoj trebaš reći što i kako ti se sviđa, a one 'godine njenog iskustva' će se vidjeti u raznim popratnim sitnicama!! ako netko, u ovom slućaju neka, ima godina i kilometara prakse ne znači nužno da će tebi biti dobra! ![]() ili jednostavno, možda je tebe teško zadovoljit?! ![]() ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-10-06
Poruka: 67
![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? wolf-hr ..progovaras sa dozom licemjerja i puritanske konzervativnosti...pa cek malo ? covjek si..drustveno bice..i ne pricas sa svojim frendovima o zanimljivostima sto ti se desavaju tokom zivota..ma daj molim te..pa onda si ili autist ili dijete s traumom iz djetinjstva..bez uvrede.. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Agness - Sad si me sjetila, znam da ih imam negdje ali trebam to potražit ![]() Oggy - ![]() Kile - Imam osjećaj da si još mlad i da puno toga moraš naučit... S frendovima se ne pričaju takve stvari. Ne znam kakav je tvoj odnos prema curama, ali nikad se ne priča da je loša, jer nema loše pičke (sorry cure na izrazu) Muški ne pričaju detalje, to rade žene, mi se samo pohvalimo i malo veličamo svoj uspijeh ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 21-04-08 u 14:46. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Sunce vam babsko! Imate neograničenog kredita kod nas! Jel itko reko da vas nećemo žlajfati? Nije Jel' tko uvjetovao da vas nećemo žlajfnut ako ne znate hand job? Nije Ma da ne znate nist od toga volimo vas do neba. To što imate neke dodatne vještine je samo bonus koji dobro dođe ![]() Ne salim se, naravno da generalno imate kredita. Ja rijetko kad cujem da se neki "jebač" buni sta mu je jebaljka riba u krevetu. 2 LPK: e to to, nema lošeg mufa!
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? Kile tejk it izi... Ja sam te pitala koliko godina imaš, jer vremenom te detalje ćeš pričat jednom ili nijednom frendu, kužiš, o tome ti Vuk govorijer sve to prije ili poslije procuri, a kad se to desi opet će ti trebati Jadransko more da te opere ![]() LPK svaka čast frajerima, ali jednostvano ne vjerujem da BAŠ ništa ne pričaju, sorry, i da žene sve pričaju, nije tako, ali gotovo sve je već bliže istini ![]() p.s.10-ero nas je na temi ![]() Zadnji Uredio Agness : 21-04-08 u 14:49. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? ..............kao što je već navedeno, sve se da dogovoriti na obostrano zadovoljstvo, ukoliko to obje strane žele, i hoće naučiti...........nakon vremena provedenog zajedno, mislim da se svaki par ipak malo bolje upozna da može znati što partneru paše............i sa malo još prirodnog talenta, mašte i razmišljanja na "muški način", događaju se čuda............. ![]() ............moj dragi se nije požalio............. ![]() ............Oggy ..............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, rucni rad, seks |
« Budi mushkarac, ali........
|
često slušam o ovome, ali baš i ne razumijem- prekidi i nova poznanstva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:33.

govori

..............