| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? u Društvo forumu; nja. ima tu kakvih slika da ne listam sve stranice? kako znat da ne znaš? kako znat da znaš? ...dajte ... |
| | #82 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,631
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ??
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 485
![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? ![]() ![]() (ne mogu bit a da se ne nasmijem)kužim ja dobro o čemu se tu radi.. ALI..prezadovoljan i presretan je bio kada je daljinski bio u njegovim rukama, i kada nisam sjedila na vozačkom mjestu ![]() ![]() ![]() da da..pozdrav i njemu koji će ovo vidjeti. nja. |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? lose je onome tko ne zna (ne zeli) uputiti curu da to napravi onako kako se njemu svidja dakle, nije prob u curi, nego u decku naime, kak da cura zna sto je tebi dobro, pa nema ona kitu medju nogama ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #87 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,450
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? 100 % bolje od svih cura bi posao odradila, ali zamisli ovim našim ''zakletim'' hetero dečkima face kad bi skužili na kraju, taman misli- našao sam pravu... Kad ono našao pravog ![]() |
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,450
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? U mom gradu živi dečko koji je hermafrodit (dvospolac), i ima pišu, ali je sav kao curica, jer hermafroditi (koliko sam uhvatila) imaju donekle oba spolna obilježja, i na njemu stvarno ne bi shvatio... Ali mi ga je žao, jer jadan ne zna ni sam gdje pripada, u principu se takva djeca po rođenju ''procijene'' čemu će više naginjat, pa mu taj organ ostave, on ima oboje... Ne znam kako to baš izgleda... |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,784
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto cure pruzaju tako los "rucni rad" ?? A čuj... Ja mislio malo u šali spustiti Salome da ne liči na ništa, a sad... Ma ljudi su ljudi- katkad priroda i/ili Bog uzmu ili dodaju više nego bi trebali, ali ne valja nam suditi i cijeniti ih po tome, nego po tome kakvi su ljudi...
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, rucni rad, seks |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:59.

dakle, nije prob u curi, nego u decku 

Ma ljudi su ljudi- katkad priroda i/ili Bog uzmu ili dodaju više nego bi trebali, ali ne valja nam suditi i cijeniti ih po tome, nego po tome kakvi su ljudi...