| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Opet jedno od neodgovorenih pitanja nase mladosti ....ja na curu mogu samo ako smo posvadani ili ako me full nanervira... ... |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 964
![]() ![]() ![]() | Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Opet jedno od neodgovorenih pitanja nase mladosti ....ja na curu mogu samo ako smo posvadani ili ako me full nanervira... mislim mogu uvijek ali nije to to.. i nije mi jasno zasto bas najvece kujice najvise uzbuduju a nikada ne bi bili u vezi s istima?????? ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,556
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? zato što su takve obično samo za pojebati i ništa više,pali te njihova "dostupnost" na neki čudan i perverzan način i lakoća a još ako se pogodi i izgled onda je to dobitna kombinacija za drkati.. ali takve obično neznaju koliko je po 20 lipa jedna kuna ili koji je kurac PDV ali jebiga ima sise petice i kao takva poligon je za drkanje ![]() Zadnji Uredio carllito : 13-03-08 u 12:32. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? zato sto su te kujice "samo za pojebat" i tako izgledaju..i s njima ne bi vise mogao provesti od 2 sata...dok ti tvoja cura dosadi cim je prvi put .....znas vec sta...
__________________ U mom slučaju mudrost mi ne ulazi na oči i uši, već na usta... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? zato što ste vi muškarci čudni, bolesni i stalno lažete! ![]() (to sam pokupila od Damfiska, samo što je ovo istina )
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 63
![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Nije uopće to nego je stvar u tome da svoju curu vidiš kao kompletno biće a kad gledaš neke slike ili film onda su ti te cure samo sex objekti, ništa više. I naravno da je puno lakše ipoljavat neke fantazije ili trenutačne porive ili fantazije prema napoznatoj curi koja je usput i našminkana i uređena i namještena da bi se prikazala kao vrhunski sex objekt. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:18.

)