| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: BITCHARKA ali nikako ne kuzim ove cure koje kazu da im je OK da njihov decko zamislja ... |
| | #101 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
Govorim iz iskustva, jer mi za razliku od vas ne možemo radit više stvari odjednom bar ne kvalitetno. Zamisli zadovoljavam nju i sebi i da još razmišljam o nekoj tamo, ma daj pa jednostavno ne mogu ![]() Možda zato Dorina kaže da ju nije briga, jer zna da on ne može ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-09-06 Godina: 26
Poruka: 26
![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? a eto neka lik ima 150 kila, a curka mu isto ko trokrilni ormar. može ju on voljeti koliko hoće, ali da će maštati samo o njenom pojasu za spašavanje i nogama ko nosači naftne platforme... ![]() |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
ja sam govorila da dok drka ( ako se moram bas tako poganski izraziti ) zamislja kako ima sexualni odnos s drugom..kuzis ne za vrijeme vlastitog odnosa s curom..eto mi je vec onda stvarno pre nastrano LOL
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? zakaj...ajde objasni mi zakaj ti je to pre nastrano....zasto....zar mi imamo neku obvezu mislit samo i jedino na vas kao i vi curke na nas...ne kuzim...sto bi nekog kocilo da ne misli na druge...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
da...pa sigurno ne zelim da moj decko ima obvezu misliti na druge...nije mi svejedno ,stalo mi je do njega i volim ga...hhahahahaha... a ti kako te volja ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() A gle mislim da malo dramatiziraš, pa nije to nešto strašno. Što da npr Kiki drka na neku ženu (što on sigurno ne radi ), pa to je nevažno.Važno je kakav je prema tebi, kako se osjećaš uz njega..., a maštanje neka ostane u njegovoj glavi. Ipak je to samo mašta. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? @ Bitcharka nisi skuzila (il jesi pa si krivo napisala)...rekoh da nemam ja obavezu mislit non stop na svoju curu dok drkam i ona non stop na mene.... e pa vidis fora i je u tome u vezi s tim kaj je njemu stalo do tebe i tebi do njega i kaj se volite...to nema nikakve veze s mastanjem dok se bavimo s tom radnjom...jednostavno volimo malo raznolikosti u svojem umu...ne pali nas bas uvijek ista stvar... @ LPK u pravu si al vidis da ona to ne zeli utuvit to u glavu...sve dok masta ne postane stvarnost kod takvih stvari dobro je...zapravo izvsno je...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #108 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
kao kaznjava ju pa drka snazno i misli kako ce je kaznit seksom ![]() a kaj ako drka na curu? je bolestan onda ili koje je objasnjenje? Zadnji Uredio daidza : 13-03-08 u 23:15. | |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Demonstrating My Style | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]()
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" | |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? A i oni oko nas!!! ![]() Citat:
Druga stvar, devojke drage, retko koja izgleda bash toliiiiko dobro, pa se nemojte cuditi ako on poblesavi na tren za nekom boljom! I naterajte svog muskarca da malo masta i o vama, nemojte uvek biti bash potpuno dostupne, priredite mu nekad neko iznenadjenje, recimo striptiz, a ne dozvolite mu da vas pipne za vreme istog, pa da vidi kako i vi mozete biti taaako pozeljne, bas kao ona sa TV-a; jos ako mu posle ne dozvolite nishta bash, poludece i to ce ga malo naterati da masta i o vama... ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex |
« Koja muzika uz sex
|
Lizanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:46.

) zamislja kako ima sexualni odnos s drugom..kuzis ne za vrijeme vlastitog odnosa s curom..