| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; "Ja ti ne dam pičke jer mi se neda danas" nije ti se dalo ni jučer, prekjučer, kao ... |
| | #121 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,094
![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? "Ja ti ne dam pičke jer mi se neda danas" nije ti se dalo ni jučer, prekjučer, kao ni 5 dana prije, i još 7 dana ranije zbog menstuacije!!! - ti ako se prstariš onda je to u redu, jeli, ali ako ja drkam onda nije, po čijoj logici????Mojoj sigurno ne!!! .....Bilo nekad, nikad više neće bit.....i
__________________ |
| | |
| | #123 (permalink) | |||||
| Akademik Foruma | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() Citat:
naah.. pa ne zelim da svi sline nad onim sto je moje ti likovi u akciji su samo nekakvi nabildani geyevi.. neki i dobro izgledaju.. i to je sve kao i vase zenske u pitajboga koliko tema ![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Citat:
ne bas.. probala.. malo za promjenu.. zayeb.. ne radi mi masta tako dobro najvise me pali kad se prisjetim nekih stvari koje su stvarno bile, osjecaja i strasti koje sam tad osjecala.. dakle, vrtim film koji se vec dogodio ![]() Citat:
![]()
__________________ | |||||
| | |
| | #126 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 258
![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Pa sad, ovaj, čuj. Ne znam baš. Ali ajd ipak ne ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #129 (permalink) | |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Joj jebote, čitajući ove postove zaključila sam nešto strašno. Ja sam sigurno bolesna. Onak, psihički bolesna. Jer ja ni u jednom trenutku svoje veze nisam primjenila tu tehniku samozadovoljavanja misleći na drugog, ili još bolje, na one nabildane, iskvarcane frajere koje stavljam u akciju Mislim, da si budemo iskreni, uopće ne koristim trenutno nikakvu tehniku samozadovoljavanja. Ali kako mislim na svog manje-više cijeli dan teško mi je zamisliti da baš u tom trenutku ne mislim na njega. I da, btw srećo, kao da te nisam molila ![]() Citat:
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | |
| | |
| | #130 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 64
![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Meni jedino smeta što su u nazivu "kurve" a očigledno se ne misli na prostitutke. Što otkriva da ovaj tip mrzi ono što ga napaljuje i na što drka... šta je stvarno idiotski. E sad kad sam to raščistio stvarno mi dođe da se se prestanem suzdržavat da ne opalim neku maštu na Bitcharkin avatar slikicu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex |
« Koja muzika uz sex
|
Lizanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.

ti likovi u akciji su samo nekakvi nabildani geyevi.. neki i dobro izgledaju.. i to je sve
kao i vase zenske u pitajboga koliko tema
..a vi kako vam je volja..