Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; "Ja ti ne dam pičke jer mi se neda danas" nije ti se dalo ni jučer, prekjučer, kao ...

Star 14-03-08, 12:40   #121 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 29
Poruka: 1,094
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase
Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo???

"Ja ti ne dam pičke jer mi se neda danas"
nije ti se dalo ni jučer, prekjučer, kao ni 5 dana prije, i još 7 dana ranije zbog menstuacije!!!

- ti ako se prstariš onda je to u redu, jeli, ali ako ja drkam onda nije, po čijoj logici????Mojoj sigurno ne!!!

.....Bilo nekad, nikad više neće bit.....i
Star 14-03-08, 12:41   #122 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 7,582
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

ne zna se sta je gore: gledat ono sto ne moze jebat, ili jebat ono sto ne mozes gledat
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 13:56   #123 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
Kakve veze drkanje ima sa zadovoljstvom u vezi
Pa tip moze imati sa curom totalno dobar sex ali ce se uvijek druziti sa desnicom...to je najnormalnija stvar.
E sad, zasto ne drkaju na curu...pa nema smisla mastati o nekome koga vec imaju...
mislim da je ovo jos najbolji post na ovoj temi

Citat:
Pravi autor: mentol Pogledaj Poruke
a zašto vi cure postate slike koje kakih macana u temi akcija, jel vam vaši dečki/muževi nisu zgodni ??? nisam vidio da neka cura tamo spominje nekog od njih, sve neki nabildani i nakvarcani likovi

naah.. pa ne zelim da svi sline nad onim sto je moje ti likovi u akciji su samo nekakvi nabildani geyevi.. neki i dobro izgledaju.. i to je sve kao i vase zenske u pitajboga koliko tema

Citat:
ko da vi nemate neke pomisli o njima kad stavljte te slike

po meni je to malo licemijerno od vas
da, imam primisli.. tipa.. "zgodan je" i "ima yebenu guzu"

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Razmišljaju li i cure uglavnom o drugima kad se same zadovoljavaju u vezi ili ne?

ne bas.. probala.. malo za promjenu.. zayeb.. ne radi mi masta tako dobro najvise me pali kad se prisjetim nekih stvari koje su stvarno bile, osjecaja i strasti koje sam tad osjecala.. dakle, vrtim film koji se vec dogodio

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
ali nikako ne kuzim ove cure koje kazu da im je OK da njihov decko zamislja da ima sexualni odnos s drugom..
halllo??? kak vam to moze biti ok? meni to nece ocito nikako biti jasno..ja bi najrađe plakala zbog toga..ah bas sam slijepo dosljedno zaljubljena..

ja bi rađe da me decko pijan prevari s nekim tko mu uopce nije napet nego da ga uzbuđuje pomisao na neku drugu!!!

to me totalno izbacuje iz takta ..a vi kako vam je volja..
gle, ne mozes nekome braniti da gleda nekoga, da razmislja o necemu, da masta o necemu.. to je nemoguce.. njegovo razmisljanje i mastanje nema veze s tobom dok god on to ne provede u djela.. ne znam kako ti se da zamarati se s takvim stvarima
Star 14-03-08, 13:59   #124 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,136
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

shelby....... ti likovi u akciji su samo nekakvi nabildani geyevi..

jel ti to ozbiljno?
irm je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 14:05   #125 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

mislila sam na nabildane i nakvarcane likove iz akcije koje je mentol spomenuo bez brige, ne smatram nase drage i hrabre forumase gejevima.. upravo suprotno
Star 14-03-08, 14:05   #126 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-02-08
Godina: 20
Poruka: 258
Ayanna se izdvaja iz maseAyanna se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
shelby....... ti likovi u akciji su samo nekakvi nabildani geyevi..

jel ti to ozbiljno?
Micek, sigurna sam da nije mislila na tebe....
Ayanna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 14:07   #127 (permalink)
irm
Banned

Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 4,136
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

sad ok več sam se usro da ličim na pedera
irm je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 14:34   #128 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 3,910
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
sad ok več sam se usro da ličim na pedera
Pa sad, ovaj, čuj. Ne znam baš. Ali ajd ipak ne
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 14:39   #129 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Joj jebote, čitajući ove postove zaključila sam nešto strašno.
Ja sam sigurno bolesna. Onak, psihički bolesna. Jer ja ni u jednom trenutku svoje veze nisam primjenila tu tehniku samozadovoljavanja misleći na drugog, ili još bolje, na one nabildane, iskvarcane frajere koje stavljam u akciju
Mislim, da si budemo iskreni, uopće ne koristim trenutno nikakvu tehniku samozadovoljavanja. Ali kako mislim na svog manje-više cijeli dan teško mi je zamisliti da baš u tom trenutku ne mislim na njega.

I da, btw srećo, kao da te nisam molila
Citat:
Pravi autor: mentol
jel vam vaši dečki/muževi nisu zgodni ??? nisam vidio da neka cura tamo spominje nekog od njih
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 16:41   #130 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 64
kastaš se izdvaja iz mase

Meni jedino smeta što su u nazivu "kurve" a očigledno se ne misli na prostitutke.
Što otkriva da ovaj tip mrzi ono što ga napaljuje i na što drka... šta je stvarno idiotski.

E sad kad sam to raščistio stvarno mi dođe da se se prestanem suzdržavat da ne opalim neku maštu na Bitcharkin avatar slikicu.
kastaš je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113