Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kastaš Meni jedino smeta što su u nazivu "kurve" a očigledno se ne misli na ...

Star 14-03-08, 17:08   #131 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 846
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan
Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo???

Citat:
Pravi autor: kastaš Pogledaj Poruke
Meni jedino smeta što su u nazivu "kurve" a očigledno se ne misli na prostitutke.
Što otkriva da ovaj tip mrzi ono što ga napaljuje i na što drka... šta je stvarno idiotski.

E sad kad sam to raščistio stvarno mi dođe da se se prestanem suzdržavat da ne opalim neku maštu na Bitcharkin avatar slikicu.
LOL
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 17:12   #132 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,456
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 17:16   #133 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Poruka: 846
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Joj jebote, čitajući ove postove zaključila sam nešto strašno.
Ja sam sigurno bolesna. Onak, psihički bolesna. Jer ja ni u jednom trenutku svoje veze nisam primjenila tu tehniku samozadovoljavanja misleći na drugog, ili još bolje, na one nabildane, iskvarcane frajere koje stavljam u akciju
Mislim, da si budemo iskreni, uopće ne koristim trenutno nikakvu tehniku samozadovoljavanja. Ali kako mislim na svog manje-više cijeli dan teško mi je zamisliti da baš u tom trenutku ne mislim na njega.
TAKO I JA TAKOĐER!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 17:23   #134 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

niko mi ne odgovara.kaj ako drka i misli na curu? koje je tu objasnjenje?
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 17:24   #135 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,772
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ja tu ne vidim ništa nenormalno... (tako bar mogu zamišljati da sam dobar u tome )
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 17:30   #136 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
ne zna se sta je gore: gledat ono sto ne moze jebat, ili jebat ono sto ne mozes gledat

.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 17:34   #137 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Kako volim ove Žuži Jelinek savjete
odlično, nemogu ti dat repe, kaže mi da širim malo okolo
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 20:24   #138 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,540
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ot: kaj da spermu siris okolo ti veli...il ti veli da siris mastarije...il je fakat repa...

ont: fakat...tocno kak manekenka veli...kaj kad drka i pritom misli na nju....kaj onda...kaj onda to isto problem jer eto jadnik nezna/nemre ni mastat kak spada...
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 21:01   #139 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
ot: kaj da spermu siris okolo ti veli...il ti veli da siris mastarije...il je fakat repa...

ont: fakat...tocno kak manekenka veli...kaj kad drka i pritom misli na nju....kaj onda...kaj onda to isto problem jer eto jadnik nezna/nemre ni mastat kak spada...
da kaj onda
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-03-08, 21:37   #140 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,338
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Ali kako mislim na svog manje-više cijeli dan teško mi je zamisliti da baš u tom trenutku ne mislim na njega.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114