| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Ljubav asocijacija na sex i obrnuto? Kako ne? A na šta tebe asocira ljubav? Na kuhinju ... |
| | #151 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Kako ne? A na šta tebe asocira ljubav? Na kuhinju i perilicu za rublje?
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #152 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Ljubav - neznost, poljubac, zagrljaj, dusha osobe, briga za osobu,.... Sex - strast, akcija, nagon, praznjenje,...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #153 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Ne. Kuhinja i perilica me asociraju na sex ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #156 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo???
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #157 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? al se neke ovdje prave svetice ![]() nikad nisu ni pomislile na nikog drugog osim svog dragog , a kamoli možda mislile na nekog drugog dok bi si prstiće gurale ![]() moš mislit ![]()
__________________ |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Nitko se tu ne mora praviti svetica (osim moje drage, ako želi izbjeći ljubomornu scenu )- i ne vidim razloga pretpostaviti da se cure, koje su se izjasnile ovako ili onako, pretvaraju...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Nije stvar u nikakvom pretvaranju, sasvim je normalno maštati o svemu i svačemu, što bujnija mašta to bolje, pa i mi žene maštamo, iako ja osobno ne mogu baš o nekom konkretnom mislit nego se fokusiram samo na to da uživam, ništa drugo. Isto tako je i normalno da ako si zaljubljen da baš u tom trenutku misliš na tu osobu, što je tu čudno? I da, i meni je seks jedna od prvih asocijacija na ljubav. Ne nužno, ali je.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex |
« Koja muzika uz sex
|
Lizanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

Mene sve asocita na sex.