| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: shelby-eleanor ouukeeej.. ja nisam zensko.. btw. ja ne vjerujem u te teen/ok/cosmo price A ... |
| | #241 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,644
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() ![]() Žao mi je kaj ću te razočarati, ali mislim da mi je IQ ipak veći od sobne temperature ![]() edit: primjeti negacije u mome postu kao što su: ne postoji i nije nikako (dupla negacija) ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... Zadnji Uredio dorina : 18-03-08 u 21:12. | |
| | |
| | #242 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-12-07 Godina: 33
Poruka: 29
![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Grub sex, uff! Neznam, neki prijatelj mi kaze da probam zene uhvatiti za vrat pri spolnom odnosu, novodno it to plai. (ja sam ga samo mrko pogledao). Neznam kako bi mogao biti grub kad mi je pri sexu milo i lijepo, budem ko lane. taj lijep osjecaj kad penis prodre u vaginu, neznam kako moze izazvati grubost. |
| | |
| | #245 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Dorina, malo mi je nejasna ta tvoja izjava- maštanje o silovanju koje nema veze sa nasiljem? Ja sam mislio da je nasilje (i to ne nužno fizičko) osnovna odrednica što je silovanje ili ne.
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #246 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? jok, velim da nisam.. bar ne sto se mastanja o silovanju tice ![]() Citat:
![]() Citat:
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||
| | |
| | #247 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,644
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Ne postoji opasnost, dakle pristanak na sex sa osobom sa kojom želiš u trenutku kad to najmanje očekuješ... Npr. "uhvati" te zgodni neznanac ( netko o kome maštaš i koga bi najrađe je*ala na pločicama kuhinje) u nekom mračnom prolazu... Iznanadna situacija bez opasnosti. Ali to je mašta, ne stvarnost i sigurno ne opravdanje. Priznajem da apsurdno zvuči, ali kada razmisliš malo ima logike u tome.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #248 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? da ali to je grubi sex nabrzaka, to je sex koji zelis.. a ne koji ne zelis, kojem se opires i sl.. dakle, nije silovanje u pitanju... imho..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #249 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() Ja bih to definisala kao: naidje lik niotkuda,...krene malo oko tebe,...prilazi ti blize, blize,...tebi se u glavi nista ne desava, ni pomisao da se sklonis, da pobegnes se ne javlja,....s druge strane jako bi ga zelela,....i sasvim si svesna sta ce ti uraditi,...ne bojis se, jer to je kao san, mozda cak ni lik ne vidis, samo tu muzevnost koja ti se priblizava, ti tlo ne dodirujes,....vec kao drogirana lebdis i dobro ti je,...i bas te briga sta ce da bude, tj. malo si znatizeljna,....on te shcepa onako muski, javljaju se mrvisce straha, sl' ipak se ne bojis,...stegne te jako da te zaboli, malo grublje te baca uza zid,...il' na neki shank praznog kafea after 4 a.m. Kida odecu sa tebe, malo si zbunjena, al' ipak si se bar malo napalila,....prodire u tebe i rastura te dok okolo lete chashe il' ostali predmeti.....................................Ovo bi po meni bio neki sex iz sna, sa zgodnim neznancem, silovanje tesko (vishe ovo mogu povezati sa nadmoci muske snage, te jacine koja te pali, svojevoljno se predajes,...nego sa prisiljavanjem....)! Postoji tu neka nit koja spaja ta dva pojma, ali....
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #250 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
mislila je valjda više na jednu grubu sexy igru a ne na pravo silovanje.. silovanje ko silovanje je jedan strašan zločin i dorina ga sigurno ne štiti i nepravda kroz svoje postove ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex |
« Koja muzika uz sex
|
Lizanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.

Ja sam mislio da je nasilje (i to ne nužno fizičko) osnovna odrednica što je silovanje ili ne.