| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; da ali onda ne mozes rec da zene mastaju o silovanju... to niej silovanje...... |
| | #255 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() Vidim ja da i shelby objašnjava o čemu se radi- Berekin je izjavio da puno žena mašta o tzome da budu silovane, na što sam ja počeo (vjerojatno malo gore spomenuti konzervativac) govoriti o tome da se radi o krivom tumačenju itd... P.S. ne bih nikad rekao da Dorina, ili itko drugi ovjdje 'pravda' silovanje, nego sam bio rekao da je opasno davati takve paušalne (i netočne) izjave jer ima pacijenata koji bi mogli u glavi zabrijati- 'ona mašta o tome, pa zašto joj to ne dati' (opet ta digresija nije toliko vezana uz forum nego u općenitom smjeru)
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde | |
| | |
| | #256 (permalink) | ||
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,209
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() Silovanje (ono stvarno, nema negacija kao ne bojiš se, ne želiš pobjeći...) u tome je razlika. Nema opasnosti. Citat:
Hvala ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! Zadnji Uredio dorina : 19-03-08 u 11:48. | ||
| | |
| | #257 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Znači ipak se svi slažemo. Jer kod White Devil nema ni traga prisile i pravog (nego više ritualnog ili 'scenskog'- u funkciji strasti) nasilja, najgore što bi se za to moglo reći je da je to grubi sex sa neznancem, bez formalnog pristanka. Ta maštarija nije pomicanje granice sexa koji želi ili ne želi, nego pomicanje granice onoga što želi.Ajd' da opravdam svoju reputaciju po brbljavosti pa još malo pojasnim razliku. To je maštarija o sexu kakvog si vjerojatno većina cura ne bi 'priuštila' u stvarnom životu- bilo zbog osjećaja sigurnosti, previše 'nepoznanica', svog dobrog glasa, srama, itd. Po svemu se vidi da ona u maštariji (barem u svojoj glavi, ako ne 'formalnim pristankom') želi taj seks. A to je ono po čemu ja pilim od početka- da žene ne maštaju o tome da budu silovane kako je u temi rečeno (i ja negdje drugdje vidio napisano). Iako svi naglašavamo u mašti- ali White Devil niti u mašti nije napisala da je rekla ne, da nije željela sex (ali se najvjerojatnije uzbudila zato što želi, iako ne bi trebala željeti- i to je mislim glavni čimbenik te maštarije), nije se opirala i branila, nije bila prisiljena na ništa što ne želi, nije bila bespomoćna žrtva- čak ni u mašti.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #258 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Tako kaze psiholog Wolf!!! Ma, gde devil da bude zrtva!!! Ozbiljno, u pravu si, to je jedno od zenskih mastanja, nikako prisiljavanje na ono sto ne zelis!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #259 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 729
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? ako nije silovanje i incest ,kaj je onda zabranjeno voce? ma zajebajem se, nego dajte se zenske ne prepucavajte i ne lovite se za svaku rjec ko je kaj reko mislim da tak ioank svi misllimo istu stvar
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
| | #260 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? na ovom forumu nema ozbiljne teme kam ste vi zabrijali..otvorite si temu o silovanju i raspravljajte..ko da se meni sad da tu chitati o silovanju.. tema je setnjica u parku drugog naselja |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex |
« Koja muzika uz sex
|
Lizanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.

kam ste vi zabrijali..otvorite si temu o silovanju i raspravljajte..