| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic upravo suprotno, zanimljivije je nekog uciti pa na kraju videti delo svojih ruku. Kako iz ... |
| | #321 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
dobro usminkana i sredena amo reci seksi cura te uvjek moze napalit vise nego neke rascupana, koja da se sredi moze bit kao i ova prva? i stavi to sve na papir i sto dobijes? da mene zanima lova da mene zanima zgodna cura, a jos me najvise zanima kad mi da!!! ja sam materijalista i zanima me samo ''bit'' a ne ne bit. -------------------- rekao sam da se necu vise kacit curama moje mi nista ne znace....... i opet se kacim? --------------------- treba bit opcija za iskljucit shock senzore kod luksuznih automobila kad se voze u trajektima ili kad su parkirani na Buri! ------------------- ako zelite imat puno posjetitelja u vas objekt - postavite free internet - slike i kave vise nisu fora | |
| | |
| | #325 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() Ne znas ni jednu kurvu ![]() Siguran si da cure koje znas nisu kurve ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #326 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? iskreno kod mene se javija jedan drugi fenomen, mozda jer san ju volija visee od icega... ko ce sad znat... al kad bi krenija drkat na drugu, uvik bi se svelo na to da curu zamisljam nakon nekoliko trenutaka pa do kraja.
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #327 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,600
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Da, ja isto trenutno ne bih mogla zamisliti sex sa nekim drugim, osim sa mojim deckom,....ne znam, jednostavno mi je nemoguce takav film razviti u glavi...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #328 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? ma kako ne pa ja ih dok drkam izjebem jedno 20...samo ih mjenjam ko na tekućoj vrpci ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #330 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? NIŠTA JA ČU DRKAT NA NJU DOK JE TI VOLIŠ ![]() ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex |
« Koja muzika uz sex
|
Lizanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:42.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something