| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; ne nego zato jer si ih lakše možeš mentalno približiti kurve ne mislim doslovno nego hoću reći ... |
| | #341 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,013
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? ne nego zato jer si ih lakše možeš mentalno približiti kurve ne mislim doslovno nego hoću reći da nas pale cure koje su lakše jer si ih lakše možemo zamisliti u nekom prisnijem kontaktu nego ove druge....a na curu koju voliš ti je već dosadno jer si na nju izdrkao 1000 puta prije pa moraš mjenjat malo kad razmislim tako je kod mene situacija
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #342 (permalink) | |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() nepotrebne ![]() A za ovo poslednje ih bash briga ko puca, ako je ona kurva i on bi pucao!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #343 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? to bi se moga nazvat izljev inteligencije bez pokrica, daprostis
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #345 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? da osoba koju si citirala ima ispade/izjave bez previse razmisljanja
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
| | #346 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! | |
| | |
| | #347 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? ili glup stav ili ispeci pa reci problem, ako se mena pita ![]() (a ne pita me se tako da se povlacim u svoje odaje)
| | |
| | #348 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() | |
| | |
| | #349 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,013
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? ma ja jebem i drkam..pa šta misliš da je sex zamjena za drkanje..meni je ponekad bolje jebat nego drkat... samo mjenjam ....crnka,plavka,crnka,plavka,brineta i tako dalje
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #350 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? ![]() ...kao da se podrazumeva da je bolje drkati ![]() ...ubice te zenski rod! ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex |
« !problem
|
Gerontofilija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.

malo kad razmislim tako je kod mene situacija
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something