Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: white devil Da, a kako bi bilo muskima slusati izjave tipa: dragi, ja tebe volim, ali onaj ...

Star 16-05-08, 12:01   #361 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,555
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo???

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Da, a kako bi bilo muskima slusati izjave tipa: dragi, ja tebe volim, ali onaj tamo frajer mi je jebozovniji, mislim da je u krevetu atomska bomba, kako bih se rado s njim, al' sad o tome samo mastam....njam...njam...
nas kaj bi ti ja rekel na to....rekel bi ti da sam slobodno odi pa izvidi, jer kaj se mene tice slobodna si ko ptica...ak ti ja nisam dovoljno jebozovan onda odi sestro pa trazi dalje...nista meni samom nece bit...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 12:04   #362 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-04-08
Godina: 34
Poruka: 180
magma10 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DrSakiman Pogledaj Poruke
ma ja jebem i drkam..pa šta misliš da je sex zamjena za drkanje..meni je ponekad bolje jebat nego drkat... samo mjenjam ....crnka,plavka,crnka,plavka,brineta i tako dalje
onima koji redovno jebu je seks zamjena za drkanje...
magma10 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 12:06   #363 (permalink)
Lutka od krvi bez trunke ideje

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,567
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Citat:
Pravi autor: magma10 Pogledaj Poruke
onima koji redovno jebu je seks zamjena za drkanje...
buahahaha, nije to istina, drkanje je obred koji se vrsi pa makar jeba 3-4 puta taj dan
jebanje je jos samo veci poticaj za dobro drkanje samo da se razumimo
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 12:09   #364 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
buahahaha, nije to istina, drkanje je obred koji se vrsi pa makar jeba 3-4 puta taj dan
jebanje je jos samo veci poticaj za dobro drkanje samo da se razumimo
ne pricaj price za malu djecu... zivim u braku 11 godina i moj suprug mora drkati samo kad sam na sluzbenom putu... a isto tako je bilo i sa bivsim deckima sa kojima sam bila... i nemoj mislit da se to ne moze skuzit jel netko drka ili ne... jer kolicina spreme odaje sve o vama...
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 12:23   #365 (permalink)
Lutka od krvi bez trunke ideje

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 7,567
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ne odaje ovisi koliko cesto svrsavas toliko se povecava lucenje sperme...
viruj mi mozda nisi ni svjesna da drka, a mozda on nije kao ja... ima ljudi kojima je jednom dosta, ima ljudi kojima nikad dosta...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 12:34   #366 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
ne odaje ovisi koliko cesto svrsavas toliko se povecava lucenje sperme...
viruj mi mozda nisi ni svjesna da drka, a mozda on nije kao ja... ima ljudi kojima je jednom dosta, ima ljudi kojima nikad dosta...
naravno da ima svakakvih ljudi... neki drkaju prije seksa da bi dulje izdrzali... neki drkaju zbog navike... al ovaj moj sa kojim jesam ne mora zbog niceg jer mu drkanje uopce ne pase... ne voli to...
magma10 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 12:40   #367 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,532
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: sexerotika Pogledaj Poruke
Al se vi muški palite na to drkanje! Pa ko Vam brani drkajte ak hoćete i na traktor, bitno da se dobro svršiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Citat:
Pravi autor: macor Pogledaj Poruke
nas kaj bi ti ja rekel na to....rekel bi ti da sam slobodno odi pa izvidi, jer kaj se mene tice slobodna si ko ptica...ak ti ja nisam dovoljno jebozovan onda odi sestro pa trazi dalje...nista meni samom nece bit...
To i ja kazem kad mi pocne komentarisati neku fufu!

Voziiiii....
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 14:14   #368 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: magma10 Pogledaj Poruke
naravno da ima svakakvih ljudi... neki drkaju prije seksa da bi dulje izdrzali... neki drkaju zbog navike... al ovaj moj sa kojim jesam ne mora zbog niceg jer mu drkanje uopce ne pase... ne voli to...
ja ne bi bila tako sigurna u to
Star 16-05-08, 14:47   #369 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Sad mi je palo na pamet, koliko smo se mozda puta rukovali s nekim tko je upravo izdrkao

Ja se vise ne rukujem, a-a.
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 19:44   #370 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,555
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

a jebiga....nemres nikad znat tko je kakav perverznjak po tom pitanju...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113