| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: white devil Da, a kako bi bilo muskima slusati izjave tipa: dragi, ja tebe volim, ali onaj ... |
| | #361 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? nas kaj bi ti ja rekel na to....rekel bi ti da sam slobodno odi pa izvidi, jer kaj se mene tice slobodna si ko ptica...ak ti ja nisam dovoljno jebozovan onda odi sestro pa trazi dalje...nista meni samom nece bit...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #363 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? buahahaha, nije to istina, drkanje je obred koji se vrsi pa makar jeba 3-4 puta taj dan ![]() jebanje je jos samo veci poticaj za dobro drkanje samo da se razumimo
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #364 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() | |
| | |
| | #365 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? ne odaje ovisi koliko cesto svrsavas toliko se povecava lucenje sperme... ![]() viruj mi mozda nisi ni svjesna da drka, a mozda on nije kao ja... ima ljudi kojima je jednom dosta, ima ljudi kojima nikad dosta...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #366 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? naravno da ima svakakvih ljudi... neki drkaju prije seksa da bi dulje izdrzali... neki drkaju zbog navike... al ovaj moj sa kojim jesam ne mora zbog niceg jer mu drkanje uopce ne pase... ne voli to... |
| | |
| | #367 (permalink) | ||
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
![]() Citat:
To i ja kazem kad mi pocne komentarisati neku fufu!Voziiiii.... ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | ||
| | |
| | #368 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Citat:
ja ne bi bila tako sigurna u to ![]()
__________________ | |
| | |
| | #369 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? Sad mi je palo na pamet, koliko smo se mozda puta rukovali s nekim tko je upravo izdrkao Ja se vise ne rukujem, a-a.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #370 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zašto drkamo na kurve a ne na curu koju volimo??? a jebiga....nemres nikad znat tko je kakav perverznjak po tom pitanju...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cure, drkanje, mastrubacija, sex |
« Koja muzika uz sex
|
Lizanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:43.

samo mjenjam ....crnka,plavka,crnka,plavka,brineta i tako dalje